PVP Haritalarını Canlandırmak İçin Yapılabilicekler

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by *KORCAN96*[GHST], Jul 31, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Sizce Hangi Maddeler Olabilir ?

1. Madde 1

33.3%
  2. Madde 2

20.8%
  3. Madde 3

66.7%
  4. Hiçbiri

16.7%
  5. Geliştirilmeli Ve Kararsızım

8.3%
Multiple votes are allowed.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Beyler ve bayanlar bildiğiniz gibi pvp haritası artık savaş haritası olmaktan çıktı sayılır bende bir kaç yapılan değişikle pvp haritalarının canlanacağını düşünüyorum.

Düşüncem:

Madde 1:
    -İleri Düzey atlama Cpu'ya sınırlandırma gelmeli:
    -Eski haritada olan gemi yeni haritaya ve PVP harilarına geçemez
    -Böyle bir düzenleme yapılırsa bir marslı 1-1 haritasından 1-5 haritasına gitmek için nuhakkak 4-1 ve 4-4- haritalarından geçmek zorunda kalacak
    Madde 2:
    -PVP haritalarında kesilince portalda tamir et veya kesildiğin yerden doğmak seçenkleri kaldırılmalı.

Madde 3:
    -Herkes kendi haritasında avantaj sahibi olsun:
    *MMO şirketi 4-1 haritasında %5 ek hasar ve %2 avantaj kutularından daha fazla içerik sağlasın.

*Eic şirketi 4-2 haritasında %5 ek hasar ve %2 avantaj kutularından daha fazla içerik sağlasın.

*Vru şirketi 4-3 haritasında %5 ek hasar ve %2 avantaj kutularından daha fazla içerik sağlasın.

*Oy verme işlemlerinde çoklu oy kullanabilirsiniz

Last edited: Sep 1, 2014
  2. Cloud

Cloud User

3. şık iyi gibi görünüyor

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

1 ve 2 ye karşıyım.Ancak 3. düşünülebilir.

İyi forumlar

4. Ancasin

Ancasin User

Madde 1 : Katılmıyorum. Zaten ileri atlama cpu korsan haritasında çalışmıyor. Bir de bu kısıtlama getirilmemeli.

Madde 2 : Yok artık :)

Madde 3 : Katılıyorum. Güzel olurdu :)

5. -onur5000-

-onur5000- User

Sadece madde 3 beğendim diğerlerinin olmaması gerektiğini düşünüyorum geliştirilmeli

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Madde 1 , ben eski harita içerisinde neden atlamak isteyeyim ki ? eskide baskın yapacaksam düşman şirketine uçarak geerim ki her gördüğüm adam avantaj sağlar, gereksiz olmuş. -1

Madde 2 , sizin pvp haritasını canlandırmaz tam aksine dahada düşürür :) direk hangara yönlendirme yaparsa zaten geçişi tamamlamış olacaktır. Millet bir daha kapışmak için pvp dönmez. -1

Madde 3 , gelişebilir, düşman şirket baskınlarına karşı savunmada iyi bir avantaj ve şirket savumasında tetikleyici olabilir.

7. 4-x haritalarında ölen (4-5 hariç) gemi x-1 haritasında doğuyor o kişinin hedefi yeni harita ise 4-4'e muhakkak geçmeliki x-8 haritasını garantilesin.

Peki yeni haritadan eski haritaya geçiş olsun ama eski haritadan yeni haritaya geçiş olmasın buna nedersiniz.

Eğer böyle olursa eskisi gibi 4-x ile x-4 portalında pusan insanlar görebiliriz

Last edited: Jul 31, 2014
  8. Ben ise 2. maddeye katılmıyorum, 1 ve 3. madde güzel fikir.

9. 2.maddeye niye katılmıyorsunuz nedenini yazarmısınız ?

Nedenini yazarmısınız ?

Bir ile ikinci maddeye neden karşısınız nedenini yazar mısınız

10. **CoLa**

**CoLa** User

3. maddeyi anlayamadm. Zaten pvp haritalarda avantaj kutularndan yzde 50 fazla hediyre çkyor.

Ancak hepimiz biliyoruzki oyunda oyuncu sayisi cok azaldi. bu yuzden pvp haitalari da bosaldi. Pvp haritalarini ve diger haritalari canlandirmanin en iyi yontemi server birlestirme yoluna gitmek olur bence.

11. Çünkü zaten hemen doğma seçeneği kaldırılırsa PvP'ye rağbet azalır. Düşün adam bir kere kesiliyor sonra 5 dakika bekliyor yeniden oraya gitmek için, ama yeniden doğunca canını yüklüyor yeniden savaşa giriyor daha aksiyonlu, heyecanlı oluyor.

12. Aslında benim istedğim tam olarak eskiden yeniye atlama olmasın çünkü x-1 haritasından kalkan bir gemi cubikon kesmek için x-6 haritasına gitmek isteyecek atlama cpu ile hemen x-6'ya ışınlanacak fakat benim dediğim gibi olursa gemi 4-x haritasından 4-4 haritasına geçiş yapması lazımki x-8 haritasını garantileyip cubicon kesmeye gitsin böyle olursa eğer (x-4 _ 4-x) portalında cubincon kesmek için x-6 ya giden gemiyi kesecek

Thread Status:
Not open for further replies.