pvp haritasındaki petler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÇAYKARA611 tarafından 9 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba bu pvp haritalarında bir sürü pet görüyorum ama hiçbirinin sahibi ortada yok bu nasıl oluyor pet sahibinin olmadığı bir haritada dolaşabiliyormu dolaşıyorsa nasıl açıklarmısınız

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Gemilerde o haritadadır.Fakat kamufleli olduğu için ve gemisi uzakta olduğu için farkedemiyorsunuz.

İyi forumlar

3. Merhaba ,

PET için gereken modül ve protokoller varsa belli alanlarda dolaşabilir. Tabi ki oyuncu gemisi haritada olması gerekiyor. Modül ve Protokol seviyeleri ile Protokol sayısına bağlı olarak etkinliği artar.

P.E.T. Kullanım Kılavuzu

İlgili konuyu dikkatlice incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

petin sahibi çok uzakta olduğu için görünmüyor,ben de farkettim.ayrıca pete tıklayarak sahibinin nerede olduğunu haritadan görebilirsin.

5. Merhaba ,

Konuya gerekli cevapları veren Kıyamet ve Keskin Adminlerimiz'e teşekkür ediyorum.Konu kilitlenmeye uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.