Pvp İçin Taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 4 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çar Nerdeyse Full ama Taktik ve bundan sonra uriyle ne Alıcagımı fazla bilmiyorum Teknolojilerden ney almalıyım vveya mayın alıp özel cephane türümü yapmalıyım emp alıcam onu biliyorum

2. takemyhard

takemyhard User

full?.. nası full?... ful lf4 full geliştirme.. full destek full havoc...ful hercules?..pet slotları full,protokoleri full,modülleri full?.. nası full yani?...

3. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Teknoloji olarak Enerji Transferi-Savaş Tamir Robotu-Roket İnce Ayarı almanızı öneririm. Bunları indirim kodu yakaladığınızda alırsanız daha faydalı olur.

Diğer bir şey ise EMP-01 ve RSB-75 cephanelerine yüklenebilirsiniz, çünkü bir savaşın bel kemiğidirler.

Diğer bir şey ise eksiğiniz yoksa bolca ABG dönebilir böylelikle bolca cephane biriktirebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim...

4. Eyyüp47

Eyyüp47 User

ya car full olmus diosun halen ne yapacagini bilmiyosun...bende senin tarzinda oyunculardan hicbirsey anlamiyorum...

org2BordoGüç bunu beğendi.
  5. valla arkadaş konuyu açan arkadaş kusura bakmasın böylelerini görünce aklıma gelen tek şey oyuncunun *** üzgünüm :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ekim 2016
  6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Arkadaşımız fikir almak istemiş,konu açmış.

Fikirlerimizi belirtirken varsayımlara dayanmadan yardımcı olursak, daha sağlıklı iletişim sağlarız.:)

İyi oyunlar dilerim .İyi forumlar..

7. Eyyüp47

Eyyüp47 User

:))) ya ama Allah icin car full olmus nerdeyse dior ya :)) ve halen fikir istiyor :)) gülermisin aglarmisin ya :)) uriyle ne alacagimi bilmiyorum dior yaa :)) hahahahaha :)) kardes git carfeourda harca urileri...princ kuru fasulye nohut mercimek vs vs al :))

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.