pvp konfisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{{Black_EagLe}}} tarafından 7 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler gemim cerrah full lf4 her sey var ama vs atarken hep yeniliyorum. millet hem hızlı hem çok vuruyor hem kalkanı var. bana konfigurasyonumu nasıl ayarlamam gerektiğini yazar mısınız ?
    bi de savaşırken kalp ile başlıyorum azalınca kalkanım burguya geçiyorum, sonra da patlıyorum malesef. bilmem gereken taktikler varsa üşenmeden tek tek yazarsanız çok mutlu olurum.
    şimdiden teşekkürler

edit ( arge 32- irisler 16 seviye- lf4 ler geliştirmesiz-kalkanlar geliştirmesiz )

Son düzenlenen: 7 Kasım 2018
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle vs attığınız kişiler kendi denginizde olması lazım en azından sizden biraz güçlü bile olsa bire bir savaşlarda konfinin önemi büyüktür. Ağır konfiye droitlere 3 tane kalkan koyun. Hafif konfiye ister tamamen kalkan yada 3 tane lf4 koyun böyle deneyin bakalım. Savaş tecrübesini en iyi uba ve rzone'da edinirsiniz.

Savaşa rsb ile başlayın, sar02 roket atarı seçin.

Başlarken kalp veya halka devamında yengeç veya kıskaç daha sonra burguyu kullanmanızı öneririm. Şimdilerde popüler olan yıldız düzeni var. O an hangisini gerektiriyorsa o droit düzenini kullanmayı tecrübe edindikçe çözersiniz.

İyi forumlar.

3. Konfi 1 gemi hız droitler 3 kalkan gerisi full lazer konfi 2 gemi full kalkan doritler full lazer böyle dene işine yarar ve destek almayı unutma hasar kalkan can işk önce düşmanla kalp düzeninde çatış kalkan ve can indiği anda belli bir miktar hesapla onu burguya geç hem kalkanın fazla olur çatışırken hemde normalin altına indiğinde burgu ile %20 daha fazla hasar verirsin irislerden sonra kalkan veya lazerleri güçlendirmeye başla indirim artı vip al tanesi 72 k uriye filan 16 yaparsın her birine ek 12 hasar gelmesi demek 20 lazerse 240 fazla vurmak demek bunu da total hasarda güzel etkileyeceğini unutma derimhavocların full sanırsam herkules de tamamla spartan yapmaya bak hem hasar hem kalkanını arttırır

İyi oyunlar

4. ağır konfiyle nasıl düşman kesebiliyorsunuz çok yavaş oluor gemi
    havoclar full - herkul eksiğim var - 1 tane de spartan var
    lf 4 geliştirmeyi düşünmüyorum ilerde hepsini hiperplazmodik yapacağım.

5. Hp lf 4 yapmak uğraştırır ama lf4 geliştir derim zaten bu hesapla güzel uri kasarsın değer geliştirdiğine ve ağır konfi de yavaş gemi evet ama hafif konfi dediğin gemiye full hız koy droitlere de 3 kalkan isteğe bağlı 4 de yapabilirsin rakip kaçtığı anda konfi hıza geçersin hem sağlam vurursun hemde seprom larla filan 100k ya yakın kalkanla rahatlıkla sıkabilirsin benim sana önerim bu herkes genel olarak bu şekilde takılıyor bende dahil

6. DeMoNs

DeMoNs User

Kardeşim Vs işi vurmaktan çok dayanmaya bakar vsde havoc boştur çift taraf herkül adam seni her türlü alır sen öncelikle 20 kalkan 16 yapmaya bak lf-4 geliştirilmez artık lf-4 lerini ya dönüştür ya da lazerstormdan temin et hiç olmazsa gir scarp kas bol bol kararsız lf-4 biriktirip onları seviyelendir şimdi vs kısmına gelirsek gemiyi bana kalırsa Ağır konfinde droitlerde 5-6 arası kalkan bulundur herkül için söylüyorum havoc varsa yapma hafifede 6-7 arası lazer koy droitlere çift taraf herkül halka doldur unutma ne kadar dayanırsan o kadar zaman kazanırsın ve kazandın zaman sana Ema-insta-pld8-kamikaze olarak dönecek bunları ne kadar sıkn kullana bilirsen vs almak bi o kadar kolay olur karşındaki adam sana denkse gemini çektiği miss bile önem kazanır Hedef Yardım CPU kullanıcaksın adamı izliyeceksin adam insta basıyorken adama rsb sıkmayacaksın o an bekleme süresinde olmasa bile çıktığı an sıkacaksın petini lazerle iyice donatıcaksın 10-12 k altı vurmayacak ama dediğim gibi en önemlisi ne kadar dayanacağın ? Sana tek tavsiyem herkülü bitir 20 kalkan 16 level yap lf4 o kadar önem arz etmez şu anlık .

İyi Forumlar.

7. Güzel fikrine saygı duyuyorum bunu baştan belirtmek istiyorum.

Ama şöyle bir durumda var savaşlar her zaman 1vs 1 olmuyor 2 vs 1 kaldığında alacağı hasar x2 olucak sağlam vursa 1 ini indirse sonra diğerini daha rahat kesmez mi hocam ? Hem halka hem bol kalkan demek vuruşun az olması demek sizce yanılıyor muyum ?

8. hocam en iyisi ( kalp uçuşu takılıyken ) agır konfi droitlere 4 5 tane kalkan koyman çift kalkan güçkendiricn varsa ~= 600k dan fazla kalkan yapar agırda hasarında kalp varken çift hasar varsa 60 k civarında olur düşünsene 500 k can 600 k kalkan 60 khasar agır konfide , hafifte ise droitlere 4 tane lazer koy hafiftede 35 40 atarsın , iki konfide de çok iyi dayanıklılık ve hasarın olur droitlerde spartan veya herkül daha iyi olur kalpte basla kalkanın %60 a indiginde yıldız varsa yıldıza cek yoksa %30 a düştünde burguya çek , bu arada kalp > halka halka her zaman kullanılmaz 1 v 2 falan atıyorsan o zaman olur 2 konfidede 1 m e yakın kalkanın olur agırda 45 k civarı haffde 25 30 k arası atarsın

{{{Black_EagLe}}} bunu beğendi.
  9. arkadasım düşüncen güzel 4 er tane lf4 ve kalkan koydum güzel oldu kestim baskına gelenleri :D
    son olarak gemi cerrahta kalsın mı yoksa başka tasarımla daha mı iyi olur 1v1 için yazın pls
    not : yeni gemiler hariç hepsi var (nimesi cyborg ve hammercraw )

10. Oncelikle kalkanlarini 16 levela ulastir,fark yaratacaktir.Genellikte destekli dolasir elit gemiler.Sende destegin full gezersen sıkintınin %70 gidecegini soyleyebilirim,iyi oyunlar

11. işine yaradıysa ne mutlu bana , tasarımlar duruma göre değiştirilebilir yoksa cerrah güzel yani, ayrıca kalkanları geliştirmek %15 artırıyor kalkanı onları geliştirmekte önemli

12. herkese çok teşekkür ederim. konu kilitlenebilir.

13. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.