pvp kutu içerik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☆☆☆BORDOBERELİ☆☆☆ tarafından 20 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler. pvp de kutu toplayan biri olarak bilgi almak istiyorum saatlik olarak bugune kadar hep 10 k kasardım artı gg si de vardı ne olduysa 2 gündür kutulardan yarı yarıya düstü bu oran saatte 5 k zor kasılıyor acaba bu neden kaynaklı bilgisi olan varmı

Son düzenlenen: 20 Nisan 2015
  2. [[ZORO]]

[[ZORO]] User

Selamunaleykum kg gelsin Satte 12 13 10 k kasardım 100 gg civarı cıkarırdım oyna destek saglıyoruz karsılıgı 5k urıdum oyna her ay en az vip desek katlayıcı ama karsılıgı ? 5 k mı darkorbitten beklemiyordum yani bunu

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

pvp artik cok fazla kisi olmasi,petlerden kutulara ulasilmaz hal almasi + oyun kurucularinin belkide pvp leri kutu yuvasi halinden cikarma cabalari olabilir sebep.

4. [[ZORO]]

[[ZORO]] User

Kardsm ölede bedava alınmıyor katlayıcı para veroyruz 5k urı topliyak die deil yani

5. iyi diyorsun da kalabalık olsada suankinden 2 kat kazanıyorum oyun kuruları pvp den cıkarmk istiyorsan milleti tek kasılma harştası yapsın gidek ona veya en azından yaratıkların ödülü 2 kat artsın da kutuyla ugrasmayalım

6. Merhaba ,

Haritada kutu toplayan kişi sayısına bağlı olarak değişir. Bazen az kişi olunca iyi olurken bazen de çok kişi olduğu zaman iyi olabiliyor. Duruma göre harita değiştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. kıyamet adminim genel bir sey oldu bu 10 saat oyundayım normalde su oynadıgım saatte en az 10 k kasardım rahat kutudan şimdi harita bos 5 6 kişi var yok ama saatte 5 k geliyor gene 20 30 kutu da bir uri geliyor harita bos oldugu halde

8. Merhaba ,

Dediğim gibi baktınız olmuyor başka bir haritaya geçip toplayabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. [[ZORO]]

[[ZORO]] User

Baska harita derken ayrımcılıkmı var ? Adminim biz katlayıcı alyoruz 5k urı toplıcazmı hep

10. Merhaba ,

Oyunun teknik bölümleri ile ilgili ayrıntılı bilgilerimiz yok. Bizler elimizde olan bilgileri ve ayrıca alternatifleri biliyoruz onları yazıyoruz.

İyi forumlar.

11. adsız42

adsız42 User

admin ben global 5 deyim orda oyuncu sayısı az bende de katlayıcı paket var ve pvp de ben dahil 3 kişiyi geçmiyor benimde aldığım uri mikdarı aynı 1 saat topla parmaklarım uyuşssun bir bakıyorsun 5 bin uri zor çıkıyor bir sorun var ama nedir bilmiyorum en azından sizler merkeze bildirin arkadaşlara söylüyorsunuz kalabalık olabilir diye hadi öle diyelim ben dediğim gibi 3 kişi çıkmaz saysan pvp haritasında neyse herkeze kolay gelsin selamet ile kalın

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Avantaj kutuları içerikleri sürekli olarak değişmektedir. Örneğin 1 saat içinde iki gemi pvp de kutu topladığında bir gemi 10 k toplarken diğer gemi 5-7 k arasında toplayabilmektedir, 2. saat aralık diliminde fazla uridium toplayan gemi az toplayıp diğer gemi daha fazla toplayabilmektedir. (karşılaştığım bir olay :D)

İyi Forumlar

13. Merhaba ,

İlla kalabalık olduğu için olur demedim. Az kişi olursa kutu dönüşümleri daha geç olur bu bazen iyi olabilir ama bazen kötü olabilir. Haritada çok kişi olması da aynı şekildedir.

Yine de kontrol etmeleri için gerekli yere iletiriz.

İyi forumlar.

14. SERKAN_371

SERKAN_371 User

Bendede oluyo birde bende katlayicide yok cok az geliyodu braktm

15. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.