Pvp Kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAC€LLAN tarafından 26 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

Arkadaşlar sadece pet pvpde 2 saatte 13.300 uridium , 63 gg topladı iyi mi sizce ? (5 radar var sadece+katlayıcı)

2. çok az arkadaş 1 saatte 20 k kasıyor ben saatte 10-15k kasabiliyorum

3. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

kardeşim sadece pet dedim ama ben ellemiyorum , kurtarma yok pette arge falan da yok

4. Sanırım normal, saatte 6700'e felan geliyor. Forumda bu işle uğraşan arkadaşların söylediği yaklaşık rakamda sadece pet ile saatte 7k toplandığıydı. Demek ki normal.

5. 63 gg Az değilmi :/ Bide katlayıcında varmış O gg en az 200 olmalıydı Çünkü ben katlayıcı olmadıgı zaman elle 1.30 2 saatte 100 yapıyorum sende katlayıcı + pet falan filan anladın işte adsasd ama uri 2 saat'e göre ortalama bi rakam gelmis :D

6. Bence iyi yani normal.Ben peti gezdirerwk saatte 8 k toplatiyorum 6 kurtarma 6 radar +azicik arge var +katlayici var bide 50 gg geliyor saatte.
    Etinlik kutusu toplarsam gg 100 tane bile gelebiliyor uridium dusuyor ama
    Bir gun petle ben pvpde deniyim dedim 1 saatte 17 k uridium +140 gg toplamistik

7. Merhaba,

Sadece petle bu kadar kasmanız gayet iyi benim fikrime göre.

Ama harici bot kullanımının(mouse tıklatma vb.) yasak olduğunu tekrar hatırlatayım.Siz kullanıyorsunuz demiyorum; genel olarak bütün oyuncu arkadaşlarıma tavsiye olarak belirtiyorum.Hilesiz ve adaletli bir oyun dileklerimle...

İyi Forumlar

8. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

Yok modum genelde forumda falan takılıyorum ben sıkılıyorum toplarken de , bazen tv açık oluyor sadece haritada dolaştırıyorum öyle. Herkes için emeğe saygı...