Pvpde kutu toplamak ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Megatr0n tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Megatr0n

Megatr0n User

Merhabalar arkadaşlar veganın şimşek tasarımı var full elit hızla pvpde kutu topluyorum pet ile beraber. Millet saatte 10k uriden bahsediyor katlayıcısız. Ama ben katlayıcısız 4800 zor gördüm. Millet nasıl kasıyo bu kadar uriyi pvpden ben mi az kastım onlar mı iyi kasıyor bilemedim ?

2. Ben Pet ile yaratık larıda keserek x4 haritasında o rakamı yapıyorum hatta 12*13 k oluyor Pvp de olmuyor bendede ama bol bol GG topluyorum Uri işini x4 te yaratık keserek yap bence

3. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

P.E.T Protokoleri bonus değerini artırmaktadır yada arge bonus kutu içeriğini artırıyor.

Bu yüzden fazla uri ve diğer topladıkları içeriğin değeri artabilir.

iyi forumlar.

4. Megatr0n

Megatr0n User

Hocam zaten 33 arge var var kutu argesi yani ? Pette arttıracak o protokolu alsam mı ?

5. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Kurtarma protokolü Bonus Kutularının içeriğini artırır.

Bu protokol Sadece PET in aldığı kutu içeriğini artırı.

Geminin aldığı içeriğe etki etmez.

iyi forumlar.

6. Merhaba, Kutu toplayacaksan bence kesinlikle katlayıcısız toplama çünkü hem zamandan tasarruf edersin hemde daha fazla öğe alırsın.
    Ped ile kutu toplayacaksanda radar modülü almanı öneririm fakat modül sayısı arttıkça pedin yakıtıda artacaktır bilgin olsun.
    Eğer pedin 15lwl olmadıysa 8lwl'den sonra kasma çünkü lwl arttıkça yakıtda artıyor.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.