PWP haritasında uzun süre kutu toplamak ban nedeni midir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve º»ĢЏΔЯĐ!ΔИ§™«º tarafından 14 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir kaç arkadaştan pwpde uzun süre kutu toplamaktan ban yediklerini duydum bot kullanmadan ban yemek mümkün müdür ??

2. BonusRasta

BonusRasta User

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Daha önce adminlerden yazılana göre botların ekrana tıklaması ile oyuncunun tıklaması çok farklıymış hemen ayırt ediliyormuş. Neyse admin gelirse daha net açıklar :)

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Gemilerin fazla kutu toplaması ban sebebi değildir ama botla toplaması süresiz kapamadır.

Keyifli forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2014
    skayra1 bunu beğendi.
  4. bi kac ay öncesine kadar pvp harıtalarında tek başıma kutu topluyodum kımse yoktu şimdi eskiden bot kullanılan harıtalar gibi oldu kutu toplamak imkansız oldu bi kutuya 3-4 tane pet saldırıyo...

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Şuan hrkeste radar protokkolrını fulledı ptte toplatıyorlar sizde radarlarınızı en az 10 adet alın hem pt hem siz toplarsınız

Keyifli forumlar

6. Banada komik geldi bu durumda bi kaç arkadaştan duydum öyle olmadığını kanıtlamak için buraya yazdım

7. tabutçu99

tabutçu99 User

peki fm nekadar alabiliyoz bu modulu

8. Merhaba ,

Manuel olarak yani pc başında oturup topladığınız ile pc'de olmadığınızda illegal şekilde toplamalar sistem tarafından algılanabiliyor.

Kamuflajlı olarak ve ayrı pet'i ile birlikte toplayanlar olabilir. Hemen farklı şekilde düşünmeyelim.

Pet protokol slotu kaç tane varsa ve kaç slot açtıysanız o kadar radar protokolü alabilirsiniz. Diyelim ki 10 tane protokol slot yeri açtınız o zaman 10 tane radar protokolü alıp koyabilirsiniz. Böylece pet'inizin menzili ekstradan genişleyecektir.

İyi forumlar.

9. BonusRasta

BonusRasta User

P.E.T'in seviyesine göre değişiyor diye biliyorum

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gerekli açıklamalar yapılmış ama eklemek istiyorum bende genelde kutu toplamak için oyuna girer ve yaklaşık 2-3 saat aralıksız toplar çıkarım bu 2-3 saatler günde bir kaç seferi geçer ve yaklaşık 3 aydır bu şekilde kutu toplamaktayım ve birşey olduğunu görmedim olacağınıda sanmıyorum sizde sürekli toplayabilirsiniz bir sakıncası yoktur ve sistem emin olun ki sizi bot olarak algılamayacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.