QR-01 Desteği hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mehmet_Can tarafından 7 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mehmet_Can

Mehmet_Can User

arkadaşlar oyunda QR-01 desteği adı altında bir destek paketi var var ve bu özel destek paketi bir ara gözüme ilişti kendi gözlerimle gördüm satılıyordu ama her ne hikmet ise 1 saat sürdü ve kalktı bu özel paket görevlerden gelen herşeyi ikiye katılıyor mesela 1 pro lazer alacağınıza 2 tane alıyorsunuz.
    1 milyar tp alacağınza 2 milyar alıyorsunuz..
    hatta ve hatta arkadaşlarınızla birlikte çift destek + tp günü çekilen 5 k uri ile gelen %50 destek ile bu durum 3 4 milyara varıyor.

Aklıma takılan soru şu bu destek madem vardı oyun neden satmadı ?
    Daha önce kimlere satıldı veya verildi. ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu desteğin mevcut olması bir oyun hatası veya açığı değildir. Bu destek 6 ile 8 seviye arası oyunculara kısa süreliğine sunulan özel bir destektir ve sizinde belirttiğiniz gibi bu destek oyuncuların görevlerden kazandığı tüm ödülleri 2 katına çıkarmaktadır.

Az önce de belirttiğim gibi bu destek sadece ve sadece belli seviyelerdeki oyunculara kısa süreliğien satışa sunulmaktadır.

İyi forumlar.

3. Pro lazeri görevi için seviyeniz en az 17 olması lazım ama bu destek modumuzun da dediği gibi 6 ile arası seviyedekiler kullanabiliyor. Emin misiniz?

4. hangi gün ve saatlerde çıkıyor bilen var mı peki ? 1 saatlik bir süreden bahsediliyor ama

5. hattiri

hattiri User

evet bilgi doğrudur fakat öyle tek başına yapılacak bir iş değil arkadaşlarınız varsa yardım edecek güçlendirici 72 saatlik ve bu zaman zarfında 22 level olabiliyorsunuz aynı zamandada 20 prolu dediğim gibi görev yaparken yardım almanız gerekli.
    günü saati yok 5-8 level arası görev yapıp lvl atladıkça oyun ekranına özel teklif olarak şansa bağlı olarak yani herkese gelmeye biliyor şeklinde geliyor.örnek görev yaptınız 5lvl den 6 ya yükseldiniz port atlayıp teklifin gelip gelmediğini kontrol ediyorsunuz gelmezse aynı levelde bir sonraki gün yeniden oyuna girmek koşuluyla kontrol ediyor gelmemişse bir sonraki gün yada gün içinde birkaç kere çıkış giriş yaparak nezaman geleceği belli değil ben 1 hafta 6 levelde beklettim defalarca kontrol ettim öyle gelmişti..

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Adminimizin dediği gibi 6-8 seviye oyunculara özel indirim olarak oyuna girdiklerinde ekranın sol tarafında çıkmaktadır. Belirli bir süresi yoktur. 6-8 seviye olduğunuz her zaman çıkabilmektedir.

İyi forumlar.

7. bende şimdi çıktı bi tane ama kutu toplayıcı diyor 72 saat yinede bi satın alcam belki odur şöyle yazıyor
    Avantaj Kutusu Desteği
    Özel teklifler

Bu destekle topladığın her bonus kutusunun içindekilerin iki katı hesabına yazılacak. Bu fırsattan yararlanmak isteyen pilotların en Seviye 6 ila 8 arasında olmaları gerekir.

Güçlendirici satın alındıktan sonra 72 saat boyunca aktiftir. Bu fırsatı kaçırma! Pilotluk kariyerin için yatırım yap ve kısa sürede müthiş avantajların sahibi ol.

Zengin olma fırsatı şimdi eline!
    Bu desteğe sahip olma fırsatını kaçırma!

Öneri: Uzun süre iki kat bonus kutudan yararlanmak ister misin? O zaman İki Kat Avantaj Paketi XL'i al!

Sadece bir kez satın alınabilir!

bb-01 desteğini verdi ne işe yarar bilmiyorum o da şöyle diyor

Bonus sandığı yağma desteği
    Ganimet kutusu ganimetini 72 saat boyunca %100 arttırır yeşil anahtar sandım yeşil anahtar aldım açtım yok 1 1 veriyor bi görev bitireyim bakalım belki budur adları değişmiştir oyundaki hatalardan

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Temmuz 2020