R-IC3 dondurucu roket

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [.MaviBulut.][1461] tarafından 12 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ilk önce herkese iyi oyunlar.Gelelim soruna.8 yıl civarı bu oyunu oynayan biri olarak her geçen gün kaçan kişilere dair bir oyun hazırlanmakta bana göre.Ema ve ardından kamufle tam bir baş belasıydı ki başımıza böyle bir roket çıktı.Tam kaçmak için birebir herşey yerli yerinde oldu.attığımız elit mermilere mi yanalım yoksa neden bu oyunda bu kadar oyuncu kaybedildiğine mi ? Eski kalabalığı bu yüzden her geçen gün aramaktayız :) tekrar iyi oyunlar.Diğer arkadaşlarında yorumunu bekliyorum..

2. oyuncu cok kayip ediliyor biz basladigimizda 35 kiyisiydik simdi 3 kisi kaldik :D

digerleri ise baska oyuna gecdiler kisaca eski tadi tuzu yok oyunun bence
    oyun guzel ve tabani saglam ama farkli seyler yapilmasi gerek

3. bencede doğru diyorsunuz yenilikler gelmesi oyunu oynamaya teşfik edilmesi lazım bencede
    yeni düzenlemeler artı olarak gelsede eksi olan baya yönüde oluşuyor.
    benimde tanıdığım çoğu kişi oyunu bırakmaya başladı oyunun artık
    daha güzel şeylere adım atılması lazım yeni geliştirmelerde gelmeli bence.

4. bu dondurucu roketten sonra oynama isteğim kalmadı ya yok böyle bişey adam 2-3 bin toplamış tam kesecem habire vurup kaçıyor sadece 2 saat oynadım dün neredeyse emam kalmıcaktı çıktım oyundan düzenleme yapılmalı bu konuda yoksa çok sıkıntı çıkacak gibi

5. adamlar 3 4 kişi dalıyor kacıyorum 1 kişi donduruyor ardından 2. kişi ardından 3. kişi ardından 4. kişi oyunu bıraktıracaklar sanırım :)

6. Kral-87

Kral-87 User

satıştan kalkmalı bence .

7. oyunda 150-200 bin vuruşlarla 3 vuruşta patlarken vuruş ve savunma arasındaki uçuruma kimse ses çıkartmıyo,bence çok iyi roket güzel düşünmüşler:)

8. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle katılıyorum bu roket yüzünden kaçmak imkansız oldu.

9. koro71

koro71 User

Ateş etmesini Engellese İyi Olur Ama Dondurması Kötü

10. bende sevmedım bu roketlerı cok gereksızdı keşke hic cıkarmasaydınız adamı oyundan sogutuyo hem carı ful olana hem ezık olana faydasız bı roket

11. zorask

zorask User

genelde oyunalara yapılan yenılıkler oyuncuları daha çok oyuna bağlamak ve oyunu geliştirmek için yapılırken darkorbitte yapılan yenilikler oyundan soğutmak ve oyunu daha oynanmaz hale getirmek için yapılıyor. arkadasın bırı 150 bın vuralardan kacmak ıcın ıyı demıs roketı sen atarsan öyle ya ilk o atarsa ?

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  12. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle haklısın. Şuan x9 - x10 gibi haritalar çıkarsa, yeni yaratıklar gelse çok fazla oyuncu kazanır ama gereksiz yenilikler yapıyor.

13. koro71

koro71 User

Dogru Diyosun

14. Merhaba ,

Konuyu daha anlaşılır ve derli toplu şekilde Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne konu açmak isterseniz uygun olan yere açabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.