R-IC3 ROKET ve SL-M01 mayın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ))~ØFŁu~((61.5)) tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. R-IC3 ROKET ve SL-M01 mayın
    bu 2 yenilik oyunun akışını hızını seriliğini engelleyici bir yeniliktir daha doğrusu YENİLİK DEİL GERİLİKTİR dp bitince rakip roketi veya mayını atıp kaçıyor bu şekilde oyuncu kesmek yavaşlıyor saçma ve gereksiz 2 cephane kaldırılsın 3 kişinin arasına giriyoruz sırayla atıyolar yerınden kıpırdayamıyorsun ne kadar elit olursan ol bu yenilikler sayesinde elitliğini kullanamıyorsun oyunu hızlandırın yavaşlatmayın..

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  2. sende atbilirsin roketi kardeş yani tek tarflı yenilik degil herkez kulanabilir .

SnowLeopard bunu beğendi.
  3. SAVAŞCII

SAVAŞCII User

Ofluya katılıyorum bide bu yeni çıkan R-IC3 roketi oyunu çok kötü bi hale getirdi savaşmanın zevki çıkmıyor artık KALDIRILSIN.

))~ØFŁu~((61.5)) bunu beğendi.
  4. bende kesinlikle katılıyorum artık savaşın zevki çıkmıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2014
  5. 007.bont.

007.bont. User

katılıyom
    serverde tek kişi ile savaşmıyoz ve vurduğum adam bu roketi atıp kacıyor gereksiz bos yere cephane harcıyoz R-IC3 gereksiz bi yenilik kaldılırsa daha güzel olur

6. yalnız yarum yapanların ben dışımda forum ogrencisi şüpheli .

7. gereksiz yenilik kaldırılması lazım oyundan soğutuyor kaldırılsın nasıl yenilik yapıyorsunuz

8. yapacak başka yenilik bulamadınız oyunu daha ne kadar yavaşlatacaksınız bencede gereksiz kim akıl ediyo bunları

9. --EFSANE--

--EFSANE-- User

saçma olmuş oyun oyunluktan çıktı gemi kesilmez oldu herkes kaçıyor kimi kesicez admin??

10. VΛLVE™

VΛLVE™ User

1.cisi oflu farklı hesaplardan destek veriyorsun farkettim hepsi aynı
    2.cisi mayın uzun süredir oyunda ve yenilik değil ve mayına hiç tepki gelmedi
    3.cüsü yılmaz arkadaşın da dediği gibi roketi sende atabilirsin
    yani -1

11. sizde herseyi yok diyorsuuz

12. 3 kişinin arasına girip gemi kesmek gibi yeteneklerin yok sanırım senin olduğunda 3 ü birden roket atıp senin sıktığın kaçar diğerleri keserse bir daha yaz buraya

her sıktığın roket mayın atıp kaçıyo böyle saçma oyunmu olur darkorbitin zevki seri olmasında bi sürü cephane harcıyosun adam roket atıp kaçıyo

13. Ben bu roketi destekliyorum pvp de kutu toplarken sıkıp kaçan sperheadları kesmeye yarıyor, 5-3te Kesimcilerden kaçmaya yarıyor. Daha sayılır bu şekilde

VΛLVE™ bunu beğendi.
  14. yararlı bence dukanda kalmalı ve kutudan çıkmalı %100 olumlu yardımı oluyor herkese kimse inkar edemez

15. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Mayın kalabilir mayına çarpmadan adam takip edilebiliyor çünkü ama bu dondurucu roket gerçekten çok saçma bir yenilik ve kesinlikle kaldırılmalı. Ne adam kesebiliyorum ne de kaçabiliyorum.

16. O zaman insta ema da kaldırılsın ? dediğiniz saçma.

Adam nasıl savunma yapacak ? biraz mantık kurun ben saldırıda kullanıyorum çokda iyi oluyor.

-1 siz full + full gemilerin tek derdi en ufak gemiyi bile kesip 30 şp olsa bile 30 şp yi de kazanmak oyunda başka hiç bir şey umurunuzda değil... (Her adama durduk yere sıkan fulleri kast ettim.)

17. oyun savaş oyunu belli seviyelere kadar saldırı yapılamıyor zaten ful + ful yapmak için kimileri parakimileride çok zamn harcıyor bir sürü cephane harcıyorsun tek roket atıp kaçıyor mesafe açtığı için bir daha yetişemiyorsun cephane almaya gerek yok o zaman roket al at kaç kimse kesemesin seni böyle saçmalıkmı olur

18. tek taraflı düşünürseniz tabiki cephanelerden şikayetçi olursunuz.düşman senden kacıyo olabilir ama aynı şekilde roketle düşmanı yavaşlatıp kesme imkanında var.sadece saldırı için yenilik olacak değil ya savunmada önemli

19. Merhaba ,

Konuya farklı hesaplar açarak destek mesajları yazmak uygun bir davranış değildir. Lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar.

20. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum ben söyledim zaten

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.