R-IC3 ROKET ve SL-M01 mayın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ))~ØFŁu~((61.5)) tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi de sırf o atmıyor ki sende kullan ? sen alıp atamıyor musun ? kaçmada kullanılan cephane saldırı amacı ile de kullanılabilir.

Oyunu iyi bilmediğin buradan belli oluyor zaten...

Ben daha dün benden 3 kat güçlü adamı bu yavaşlatma mayını sayesinde kestim.

ki 500 x4 kalmıştı sonunuda adama harcadım...

2. Bu oyunda sadece baskın yapanları değil kasılanlarıda düşünmek gerekiyor.

Örneğin Gelişmekte olan oyuncular kutular vb. yerlerden bu mayını kazanıyor ve düşman gemiden kaçarken bu mayını kullanıyor.

Düşman yavaşlıyor ve gelişmemiş oyuncu kurtulabiliyor.Bu gibi durumlar olabiliyor ve bu 2 malzeme oyunu geriye değil ileriye götürüyor...

Bence konfigürasyonunuza göz atın.Güzel konfi belirlediyseniz ve yine aynısı oluyorsa oyunculuğunuzda sıkıntı olabilir.Oyunculukta sıkıntı yoksa ve sorun yine devam ediyorsa daha güçlü kalkana ihtiyaç var demektir.

Son düzenlenen: 15 Aralık 2014
    .-ProzeN-. bunu beğendi.
  3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hemen reklam yap :D Şaka bir yana haklısın dediklerinde.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  4. Reklam mı ?

Öyle mi düşünüyorsunuz veya öyle mi görünüyor...

Düzelttim :)

5. Benim makinamda sorun olduğu için maalesef bazı adamları gram canda kesemiyorum :( adam son anda ema atıyor ben hamle yapamaz oluyorum oyun donuyor bir güzel sövüyorum sonra makinaya...

haklısın.

Son düzenlenen: 16 Aralık 2014
  6. Bu roketle birlikte işin suyu çıktı diyebilirim Flaxlı eski haritada kasan gemiler bile sıktığım zaman roketi atıp kaçıyor Onu geçtim klanlara karşı savaşırken bir klandaki oyuncular sırasıyla ardı ardına bu roketi atıyor ve gemi hareket edemiyor

7. sende alıp atabiliyorsun tabikide ilk sen atarsan oyuncu senden sonra atıp kaçabilir ilk o atarsa direk kaçar zaten oyunu senin bilmediğin belli yada senin o kestiğim dediğin oyuncunun oyunu bilmediği... Çok saçma bi yenilik olmuş bence tamam yapılmış birşey buz çözüldükten sonrada gemiler birden ilerliyor ne tarafa kaçacağını kestirmek mümkün olmuyor bu benim pc dende kaynaklanabilir ama her seferinde aynı şekilde kaçıyor oyuncular...

8. karşındaki oyuncu roketi atıp kaçtıktan sonra sen neyi kullanacaksın mantıklı olun karşı çıkanlar elit olamayan oyuncular tabiki herkesin kasılması gerekiyor belli bi seviyeye gelmek için ama oyunun amacı oyuncu imha etmek elit konuma gelip 3 4 oyuncu arasına girip gemi kesme becerileriniz gelişip daha sonra böyle bi sürü roket mayın ve benzeri ekipmanlarla birilerinin sizi durdurup rahatlıkla kesebileceğin grubun içinde kalıp patladığınızda bi daha düşünün çok fazla durdurucu ekipman oldu yavaşlatma roketi var zaten mayın çıktı şimdi bide durdurma roketi sizcede çok saçma değilmi duran değil hareket edilebilen bir oyun olduğu için tercih ediliyor darkorbit ...

9. O zaman roketi ilk atan sen ol.Hızlı olursan atarsın.

Atamıyorsan oyunculukta sorun vardır...

10. 1. Si bu cevabı yazmak için çok uğraşmışsın seni tebrik ediyorum işsiz bravo böyle işsiz işsiz bilip bilmeden konuşmaya devam et !

2. Si ben o adamı kasan bir bilgisayarda kestim ben oyunu bilmesem o adamı kesemezdim.

3. Sü adam benim kadar iyi bir oyuncu idi adamı 2 defa gram can kala kestim... İkimizde ema insta kullanmadık ve adam benden daha fazla sıkıyordu ben 25-30 sıkıyorsam o benden 10-15 k fazla sıkıyordu...

4. İse o senin problemin kardeşim adama ilk roketi atarsan kaçırma ihtimalin var fakat ben KASAN bilgisayarda oynadïğım halde adamı yakalayıp kesiyorum.

5. İse saçma demişsin senin hiç mi işine yaramıyor sen hiç mi seni kesmek üzere olan adamdan kaçmak için kullanmadın ? Aynı zamanda kaçış malzemeleri saldırı içinde kullanılabilir.

Kafana bir yere yaz oyun hep full + fullerin etrafında dönmüyor sahneye yeni güclüler çıkmalı. Gelişen adamlarında savunması olmalı. Sonra neden oyuncular oyuna gelmiyor diye söyleniyorsunuz.

6. Sen demişsin ki donduktan sonra adamın nereye gideceğini kestiremiyorsun oyunda pro isen nereye gidecegini anlarsın zaten...

.-ProzeN-. ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  11. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bakış açımı değiştirdin :D Fikrimi değiştiriyorum kaldırılmasın bence :D

12. Valla lafı ağzımdan alıyor :)

Diyorum düşüncelerimiz aynı diye , bağlantı mı var filan diye :D bu sefer %100 eminim.

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  13. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ahah :D

14. Gerçekten de Kalkmalı o kadar elti(rsb-x4, sar02, pld3030) harcıyoruz ki bunlar masraflı Şeyler dusman ne yapıyor? kutudan Adıgı 20 ur(ındırımlı 14) atıp gıdıyor,
    Bazı arkadaşlar sızde atın demiş, atıyoruz adam 2 sanıye beklıyor bızımkı suresı dolunca atıyor atmıyoruz adam atar atmaz kacıyr roket degıstıremıyoruz bıle
    Ema insta farklı bunlar masraflı Şeyler ema 350 urı ve kacma kesınlıgı yok ınsta 3 sanıye kacmka ıcın degıl savunma ıcın anca bu hem cok ucuz (herkezde 5000 yakın var) hemde kacmak ıcın
    kesınlıkle kaldırılmalı

►►MΞSТłЛGΛ◄◄ bunu beğendi.
  15. D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R :D :D: D kendi yazdığın yazıya bakmadan bana işsizsin demişsin anlıyorum seni :D
    2. Si ben o adamı kasan bir bilgisayarda kestim ben oyunu bilmesem o adamı kesemezdim.
    3. Sü adam benim kadar iyi bir oyuncu idi adamı 2 defa gram can kala kestim... İkimizde ema insta kullanmadık ve adam benden daha fazla sıkıyordu ben 25-30 sıkıyorsam o benden 10-15 k fazla sıkıyordu...

yazmıssın sencede bu ikisi çelişkili değilmi senden 10 15 k fazla vuracak ve senin kadar iyi bir oyuncu sana kesilecek haklıymıssın kardesim oyuncusun :D

16. VΛLVE™

VΛLVE™ User

arkadaşım kendini çok mu akıllı sanıyorsun do da iş hep ekipmanda değil oynamayı bilmekte bi kere

17. Oyunu bilmediğin kesin birde övünüyorsun işte oyun senin gibi İŞSİZ kaynıyor !

Çelişkili değil kardeşim her şey ekipman değildir ekipman kadar oyunculukta gerekir ki sen oyunculuktan anlamadığın ve sırf ekipmana baktığın için sana bir şey demiyorum sen işsiz işsiz takılmaya devam et.

Elinde ki cephaneyi imkanları doğru anda kullanırsan adamı kesersin senden güçlü olsa bile.

Her şey ta ta ta ta öldün çık mantığında değil. Olsa idi zaten ver parayı çal düdüğü olurdu...

Git az vs videoları izle !

Sonra kesilince ağlamayı biliyorsunuz... Böyle boş boş komik lafları söyleyebiliyorsunuz :)

Açıkçası verdiğin cevaba güldüm.

Ekipmanın iyiyse seni bir yere kadar götürür oyunculuğun berbatsa sen hiç oynama nerde ne yapacağını bilmezsen kesilirsin. Ekipman kadar oyunculuğun da iyi olmalıdır.

Senin gibi sazanlar ilk sırada kesilme hedefinde olduğu için daha uzatmaya gerek yok :) daha oyunculuğun ne olduğunu bilmeden bana:

"D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R :D :D: D kendi yazdığın yazıya bakmadan bana işsizsin demişsin anlıyorum seni :D" lafını etmişsin

Oyunculuktan anlamayan biri olduğun bariz bir şekilde ortada ekipmana bakmaya devam et sen millete anca irisim var lf4 üm var diye hava atarsın o ekipmanı cephaneyi kulanmayı bilmediğin içinde vs sonunda bir güzel seni dalgaya alıp sunucuda adını çıkarırlar böyle diyerek kendini rezil edersin :)

Son düzenlenen: 16 Aralık 2014
  18. Arkadaşım haklı sende atabilirsin o roketi bence fikrin iyi değildi -1

İyi Forumlar.

19. Git oyunu 2 - 3 sene oyna da gel...

SnowLeopard bunu beğendi.
  20. Gidin citadel alın şimşek alın sevmiyorsanız, kaçamazsan sende atarsın :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.