Öneri R-IC3 roketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KıZıLkUrT_2(eRs) tarafından 28 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha önce verilen R-ıc3 roketi tüm oyun arkadaslarım tarafından halen kullanılmakta.. biz yeni oyuncuların da bundan faydalabilmemiz ve oyunu bizim için daha çekici ve zevkli yapacak olan bu roketi satışa sunmanızı istiyoruz :)

2. Kış etkinliği geldiğinde büyük ihtimal satışa sunulur.

3. inşallah diyelim ben hiç kullanmadım kullanmayıda dört gözle bekliyorum :)

4. Bence hiç gelmesin. Bık bu roketten.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Öncelikle bu tür konularınızı , Güncelleme ve Fikir Havuzuna açmanız gerekmektedir.

Ancak Bahsi geçen roketin , Soğuk Dalga Etkinliğinde ( Kış Etkinliğinde ) satışa çıktığını ve Önümüzdeki ayda Kış etkinliğinin geleceğini göz önüne alırsak , Roket ' in de satışa çıkması söz konusudur.

Bir Müddet daha beklerseniz , Etkinlik başladığında , Elde etmeniz mümkündür.

Etkinliğin ne zaman geleceğini tam olarak bilemiyoruz , Başlayacağı zaman Duyurusu yapılacaktır.

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.