Destek R-IC3 Roketleri görseli bugdamı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***HOváRDá***[KİN] tarafından 21 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    R-IC3 roketleri benim ekranımda gözükmiyor birçok kişide bu roketleri sevmiyor kaldırılmasını istiyorlardı bu yonde bi çalışmamı var yoksa sadece gorsen bı bug falanmı bilemedim ekranımda 2 gündür böyle

2. aynen bende de öyle görünüyo

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Görsel bir hata olmuştur. Çerezlerinizi temizleyip tekrardan kontrol ederseniz sevinirim.

İyi Forumlar

4. ben yandex ten giriyorum bazen ve ekipman tamamen öyle gözüküyor lf3 ler kalkanlar olsun anlamış değilim :S

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bende de görünmüyor resim.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Yandex tarayıcısında turbo modu açık olmasından dolayı kaynaklanıyor

İyi Forumlar

7. tarayıcım yandex değil tarayıcıyla alakalı bişey değil bu sorun. Nasıl bir oyunsa sorunu bitmiyo. Kalkan sorunu hala herkeste var. Bug desen sürüsüyle haksızlık desen alabildiğince haksızlık içinde. Oyun oyunluktan çıktı ticari amaçla kendini batırır ancak bu oyun. İletin bu yazıyı oyundaki yetkili birimlere.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorun gerekli yerlere iletilmiştir.Bu tür bozuk görüntülerle karşılaştığınızda resim alıp bizlere iletirseniz bizlerde merkeze iletiriz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.