R Zone Haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adeniza tarafından 9 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adeniza

adeniza User

Günlük görevlerde R zone haritasında yapılması gerekenler de var ama girişin kısayol kutusu yok. Daha önce de bir çok defa karşılaştım. Bu bir uygulama mı, hata mı?

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

R-Zone oyun içerisinde Boyut Savaşları olarak gözükmekte olup Kısayol Çubuğunun en sonunda yer almaktadır. R-Zone ile ilgili bilgilere Buradan ulaşabilirsiniz. Eğer Boyut Savaşları (R-Zone) Kutusu oyun içerisinde gözükmüyorsa bunu Support ekibimize bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. adeniza

adeniza User

Maalesef yok. Dört farklı hesapla kontrol ettim. Sadece TR 1 serverinde görünüyor. Global Avrupa da yok.

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Aşağıda ki konuyu inceledikten sonra,lütfen sorun yaşadığınız hesabınız ile Support ekibine başvurunuz.

Ayrıca R-Zone haritasına katılım için 6 level sınırı olduğunu unutmayınız. Eğer deneme yaptığınız gemiler 6 levelin altındaysa R-Zone kutusu gözükmeyebilir.

Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S

İyi forumlar.

5. adeniza

adeniza User

Supporta bavurdum, başka bir dokunun altında kalıyor olabilir diyorlar ama öyle değil. Oyun sayfasını açtığımda bir anlık görünüp kayboluyor. Cevabıma cevap verirlerse hesabıma girip kontrol etmelerini isteyeceğim ama ikinci dönüş olmadı henüz.

Sn modum, global avrupa1 de kontrol edip raporlasanız. Ben bir çözüm bulamadım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Ağustos 2020
  6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Forum içerisinde alt alta yazmak yasaktır. Bu sebeple mesajlarınızı birleştirdim lütfen tekrarlamayınız. Attığınız bilete bir ekran görüntüsü eklemeniz sorunun raporlanmasını ve çözümünü hızlandıracaktır. Şuan için gelecek cevabı beklemenizi öneriyorum.

Yaşadığınız sorunu üstlerime bildireceğim.

İyi forumlar.

7. devrim

devrim User

Siz global avrupa1 e girip kontrol edebilir misiniz? Sorunu bizzat görüp iletmek daha kolay olacaktır.

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Maalesef global avrupa 1 ' de bir hesabım bulunmamaktadır. Üstlerim gerekli gördüğü taktirde Admin gemileri ile deneme yapacaklardır. Zaten siz Support'a bildirimini yaptıysanız mutlaka durum incelenecektir.

İyi forumlar.

9. adeniza

adeniza User

İlginiz için teşekkürler. Maalesef sorun devam ediyor. Support'tan durumla ilgili bilgi edinip geri döneceklerini söylediler.

10. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Support böyle bir geri dönüş sağladıysa en kısa sürede sorunun kaynağına ulaşılıp sorun düzeltilecektir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. adeniza

adeniza User

Sorun düzeldi. Neden kaynaklandığını bilmiyorum. Şamandıra etkinliğinin etkisi olduğunu düşünüyorum. Konuyu kapatabilirsiniz. İyi çalışmalar ve kolaylıklar diliyorum.

12. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Teşekkür ederim :) Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.