r-zone şirketler arası güç dengesizliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 10 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. r-zone görevlerini yapmak için gireyim dedim haritaya kaçtır benim olduğum şirket güçsüz oluyor benim şirketimde toplanmış 8 iris flaxlı 10 iris ama tasarımları tam olmayan gemiler karşı takımlarda 4-5 tane spartanı felan her şeyi full oyuncular var karşıda koyamıyoruz adamlara 5 dkda 10 kere kesildim 4 kere kestim oynayışımla alaklı değil kesilmem adamlar güçlü benden uba'daki gibi neden dengeli gelmiyor bu takımlar

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

UBA bire bir ama burası multi-oyunculu bir harita. Ekipman gücüne göre eşleştirme UBA sistemine göre daha esnek, bu sebeple böyle rakipler geliyor olabilir. Tavsiyem, oyunun genel olarak kalabalık olduğu bir zamanda denerseniz sistem daha gücü yakın olanları bir haritaya atar, çünkü her haritanın belli bir oyuncu limiti var.

İyi forumlar...

3. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

modum allah size sabır versin biri havoc niye cıkmıyor der diğeri hercul cıkmadı 10kapı yaptım der öbürü görev yapamıyorum kesiyolar der öteki kutudan hep boş çıkıyor diye sızlar gereksiz yere konu açılıyor savaş ve sanş oyunu oldugunu algılamak bu kadar zor olmamalı sizde her gün aynı şeylerden sızlayanlara usanmadan cevap verebiliyorsunuz ben burdan deliriyorum valla peygamber sabrı var sizde :)

Manitu bunu beğendi.
  4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Ben siz değerli arkadaşlarımı ve forumu çok sevdiğim için hiç ne usanıyorum, ne sıkılıyorum ne de şikayet ediyorum. Her soru-sorununuz, istek-şikayetlerinizi severek cevaplıyorum. Tek üzüldüğüm, yetkilerimiz oldukça sınırlı olduğu ve bu sebeple sizlere tam anlamıyla yardım edememek. Onun dışında hiç zorlanmadan siz değerli arkadaşlarıma her türlü desteği esirgemeden vermeye istekli ve hazırım. :)
    İyi ki varsınız, bura sizlerle güzel...
    İyi forumlar...

5. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

merhaba keşke onlarda yetkilerinizin sınır noktasını idrak edebilseler ve ona göre yaklaşım uygulasalar çok daha keyifli olabilir buralar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.