R-Zone'dan Çıkış

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SonofNeptune94 tarafından 24 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gemiyi bir kere içeri sokma hatasını yaptıysanız vurulup başka bir geminize geçmek dışında hiçbir çıkış yolunuz yok.

2. Aliens

Aliens User

Ben daha güzel bir soru sorayım; çıkabilmek için önce girebilmek gerekir. Peki o haritaya nasıl giriliyor? Ben aylardır denemeler yapmama rağmen 20 dakikalara varan bekleme sürelerine ulaşsam da hiç giremedim. :)

yılmazcan47 bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Verilen bilgiler doğrultusunda R-Zone haritası kapalı olması gerekmektedir. Onun dışında haritadan çıkmak adına belirtilen işlemleri deneye bilirsiniz:
    Belirtmiş olduklarım işinize yarayacağına inanıyorum.

İyi Forumlar.

4. wanted_25

wanted_25 User

R zone de takıldım. Kapıdan geçemiyorum. Tam olarak nasıl çıkabilirim ?

5. yukarıda anlatmışlar işte videomu çekilsin.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Onun dışında ordan da çıkış olmaması durumunda haritaya size denk gelmeyecek şekilde sıralı bir şekilde mayın diziniz, daha sonra peşin sıra onların üzerinden geçtikten sonra imha olacaksınız. Ana hangarda doğma seçeneğini seçiniz. Böyle bir seçeneğin gelmemesi durumunda oyundan çıkış alarak farklı hangarınızı etkinleştiriniz

İyi Forumlar.

7. Sayın moderator peki bu r-zone görevleri ne zaman değişir 84 milyon tecrübe puanı veren görev bile var ama haritaya girilmiyor hiç bir şekilde

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

R-zone haritasında ne yazık ki bir süredir genel bir sorun bulunmaktadır. Görevleri daha sonraki zamanlara bırakabilirsiniz.

İyi Forumlar.