RADAR CPU HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tufan-karabas tarafından 31 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. herkese merhaba öncellikle
    size sormak istediğim şey radar cpu ne işe yarıyor
    açıklamasına baktı diplomatik durum felan yazıyor tahminimce klan düşmanlıklarıyla ilgili gibime geliyor ama yinede soriyim dedim size :)
    bide acaba bu radar cpu maptaki başka şirketin oyuncularınıda gösteriyormu :?

2. Darion26

Darion26 User

Radar cpu haritanın yanında 4 kademe bir boşluk var işte orayla ilgili. Yani ne kadar çok düşman varsa kademe o kadar yüksek olur. Vipler bu cpuya gerek duymaksızın yine tehdit seviyesinin ne kadar olduğunu gösterir.

tufan-karabas bunu beğendi.
  3. bilgi için teşekkürler

4. birde hazır konu açmışken soruyim bu cephane ve roket cpu ları varya onları nereden ayarlıyoruz yoksa o kendisi direk en güçsüz mermiyi ve roketimi alıyor açıklamasında donanım felan yazzıyor ama anlayamadım ?

5. teşekkürler :)

6. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

bosuna yer kapliyomus radar viplilerde gerek olmadigini ogrendigim iyi oldu konuyu acanada cevaplayanada tesekkurler :)

7. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Öncelikle tamamen büyük harflerle yazmak yasaktır.

Konuya cevap veren arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.Başka sorunuz yoksa Konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ağustos 2016
  8. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

bende tesekkur ederim modum ama bana degil konuyu acana sorun :D

9. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Gözden kaçmış :) arada böle olabiliyor sonucda makine değiliz. :D

İyi forumlar.
    Merhaba,

Konuya cevap verilmiş. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.