Radar Protokolü ne işe yarar ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßirHiLaL_Ugruna tarafından 22 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar arkadaşlar,seviye 3 hammadde toplama modülünü tavsiye üzerine 3 tane seviye 3 radar protokolü ile kullanıyorum.Fakat bu pet denen yaratık halen benim dibimden ayrılmıyor.Bir arkadaş 12 tane var bende hala uzaklaşmıyor tarzında şeyler söylemişti.Oto toplamada böyle bir şey olmuyor.Haritanın ortasına gidiyor topluyor geliyor üstelik onun seviye 3 menzili 1500 hammadde toplayıcısının 2000.Bu nasıl bir olaydır ? 12 tanede dizsem köşeye çekilip çayımı kahvemi içemeyecek miyim ben ? Bu arkadaş hala benim dibimde mi duracak ? Bazen sinirlerimi bozuyor patlatıyorum yine gitmiyor.Yardım..

2. Kardesim Radarlar Pet giderse geri gelmemesini saglar.Fakat Pet yaninda yakininda hicbir palla bulamazsa uzkalaaz.Fakat bir buldumu da 10 dakika geri gelmez..Yinede radarlar pallada fazla ise yaramiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.