radar protokolü seviye 3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

radar protokolü seviye 3 kamikazeye etki edermi yani kamikaze 3 ün patlayış alanı 450 yarıçap olarak gözüküyor bu yarıçapı büyütürmü birde radar protokolleri hangi modülleri etkiler

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Özellikle toplama ve düşman bulucuda çok etkilidir kamikazeye bir etkisi yoktur En son seviye kamikazenin etki alanı o kadardır ve artmaz.

BURSASPOR[1963] bunu beğendi.
  3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

modum bu toplama ve düşman bulucu dışında hammadde bulucuyu da etkliyor mu ??

birde modum oto toplama modülü 3 te menzil 3000 gösteriyor eğer bende 10 tane radar protokolü 3 varsa %120 olarak mı hesaplanacak yani oto toplamanın menzili 6600 mü olacak

yani 10 tane radar protokolü taktım diyelim bu oto toplama, hammadde toplama, düşman bulucu vede hammadde bulucunun menzillerinin %120 mi arttıracak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2014
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bulma konusunda etkili olduğunu düşünüyorum özellikle paladiumda 10 tane radar protokolünüz var ise en uç noktalardaki hammaddeleri bile bulabiliyor resim olarak birazdan size hazırlayacağım bekleyiniz.

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

tmm modum bekliyorum

neyse modum ilgilendiğiniz için teşekkürler ben akşam bakarım birde alt altta yazdığım için özür dilerim ne yapayım cevap vermediniz :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2014
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Radar protokolünüz ne kadar fazla ise o kadar uzaktaki kutuları ve hammaddeleri alabilmektedir.

HAMMADDE PALADİUM

DÜŞMAN BULUCU

Etki alanları değişim göstermektedir

7. ayrı protokolü istediğimiz kadar yerleştirebiliyormuyuz ??

8. Protokolü yerleştirmek için slotların kilidini açman gerek ve kilitler uriyle açılıyor.

9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında bilgi verilmiş kılıtlenebılır

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.