RADYASYONDA PATLAMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★SCARRED★[PЯO™] tarafından 10 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geçen savaşırken radyasyona kaçan bi gemiyi kovaladım o patladı ben de radyasyondan çıkana kadar patladım patladıktan sonra oyuna girmek için yeni ekran gelmedi tamir çubukları olay yeri portal vs sayfayı yenileyince geldi ve sadece ana üs tamiri vardı tamir oldum bunun nedeni nedir aynı şey 3-4 kez daha oldu

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Belli bir zaman gectikten sonra maalesef her oyuncunun başına gelebilmektedir ne kadar bir zaman diye sormayin sanirim 1_2 dk belki daha az.

3. MOD um sağolun ama bu olay önceden yoktu yeni mi oldu bu düzenleme

4. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Bu tür bir güncellemeden haberim yok yanliz yaklasik 2 aydir bu sekilde gibi cunki bende surekli online olarak oyundayim ve sorunlardan bi haber olmamak adina kendimi aktif tutuyorum oyuzden yeni bir sey olmadigina eminim size denk gelmemis olabilr dusuncesindeyim.

Iyi oyunlar keyifli formlar

5. Çok sağolun sayın modum teşekkürler size de iyi oyunlar

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben tesekur ederim sizede.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.