Öneri Radyasyonlu Bölgelerde Hazine Sandıkları

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Purgatory tarafından 29 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Rasyasyonlu Bölgelerde Hazine Sandıkları Gelsin Mi?

1. Evet

89,5%
  2. Hayır

10,5%
  1. Purgatory

Purgatory User

Rasyasyonlu Bölgelerde Hazine Sandıkları

Kim uzaya gidip derinliklerinde kaybolmak istemezki. Uzun zamandır uzay boşluğunda savaşıp duruyor, yer yer imha ettiğimiz yaratıklardan, düşmanlardan düşürdüğümüz ganimetleri, çöpleri topluyoruz. Bugüne kadar kimse radyasyonlu bölgeye gitme cesareti gösteremedi. Burası ile ilgili pek çok uzay pilotunun arasında efsaneler dolaşıyor.

Ancak yakın zamanda kimliği belirlenemeyen bir kahraman pilot, herkesin aklındaki soru işaretlerini gidermek için gemisini boşluğa sürmekten çekinmedi. Boşlukta öylece süzülen bir hazine sandığı ile karşılaştı. Bu, daha önce gördüğü hiçbir sandığa benzemiyor ve oldukça güçlü parlıyordu. Kahraman pilotumuz şirketimize gönderdiği mesajla bunun bilgisini bizlere ulaştırdı. Henüz hala kendisinden haber alınamıyor. Görülen o ki, yıllar boyunca imha olan uzaylılardan düşen ve gözlerden kaçırdığımız bazı parçalar kütle çekimleri sayesinde bir araya gelmişler ve öylece boşlukta süzülüyorlar.

Yaptığımız ArGe çalışmaları ile bu sandıkları açmak için yeni anahtarlar geliştirdik. Haydi uzay pilotu şimdi hazine toplama zamanı! Yeterince hazine toplamayı başaranlar, şirketleri tarafından özel başlıklar ile ödüllendirilecekler. Yoksa hala duruyor musun?

[gif]

Üç ayrı hazine sandığı olup, her birinin göründüğü haritalar ve içerikleri aşağıdaki gibidir.

Resim
    Harita
    İçerikler
    Anahtar Ücreti
    png​
    • 4-5
    • Bölünme kristali(x25-x50)
    • Solidus(x25-x50)
    • Karagümüş(x15-x30)
    • Xenomit(x200-x350)
    • Scrap(x30, x50)
    • Mucosum(x30, x50)
    • Plazmid(5-10)
    • 10.000 Uridium
    • Payment
    png​
    • 5-2
    • 5-3
    • Solidus(x25-x50)
    • Karagümüş(x15-x30)
    • Xenomit(x200-x350)
    • Aurus(x50-x100)
    • Bifenon(x50, x100)
    • Palladium(x50-x100)
    • Eir(x20-x35)
    • 10.000 Uridium
    • Payment
    png​
    • 5-1
    • 5-4
    • Oil(x5-x15)
    • Indoctrine Hızlandırıcı(x5-x15)
    • Karagümüş(x15-x30)
    • Xenomit(x200-x350)
    • Palladium(x50-x100)
    • Eir(x20-x35)
    • Solidus(x25-x50)
    • 10.000 Uridium
    • Payment
    png​
    • 1BL
    • 2BL
    • 3BL
    • Rinusk(x150-x300)
    • Mindfire Beyni(x25-x50)
    • BlackLight Parçası(x25-x50)
    • Xenomit(x125-x200)
    • BlackLight Takipçisi(x50-x100)
    • Solidus(x25-x50)
    • Karagümüş(x15-x30)
    • 10.000 Uridium
    • Payment
    png​
    • 4-1
    • 4-2
    • 4-3
    • İzin(x2)
    • Prime Kuponu(x2)
    • Kyhalon(x25-x37)
    • Xenomit(x125-x200)
    • Bölünme Kristali(x35-x75)
    • Blacklight Parçası(x25-x50)
    • Hibrit(x50-x150)
    • 10.000 Uridium
    • Payment
    png​
    • 4-4
    • İzin(x5)
    • Prime Kuponu(x5)
    • Kyhalon(x50-x75)
    • Indoctrine Hızlandırıcı(x15-x30)
    • Diametrion(x15-x30)
    • Blight Parçası(x100, x200)
    • Oil(x15-x30)
    • 20.000 Uridium
    • Payment

Son düzenlenen: 1 Aralık 2021
    YARGU bunu beğendi.
  2. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun açtığınız için teşekkür ederiz. İndeks Bölümüne eklenmiştir.

Sanki şu uridium ücretleri birazcık düşmesi lazım gibi geldi. :)

Birde 4-4 kutusunun içeriklerine baktığımızda BL Haritasında çıksa daha güzel olur gibi geldi. :D Ellerinize sağlık.

İyi Uçuşlar!

Purgatory bunu beğendi.
  3. Purgatory

Purgatory User

Aslında bu güncellemeyi düşünmemin ana kaynağı benim gibi klansız tek başına oynayan oyuncularında grup haritalarında veya grup olarak kazandıkları ödülleri elde etmelerine imkan tanımaktı. Böyle düşününce uridiumu bilerek yüksek tutmak zorunda kaldım. Oyuncular tek başına materyalleri kolay elde edebilirse grup kurma ihtiyacı kalmaz diye düşündüm. Miktarlar konusunda tavsiyeniz nedir @YARGU modum :)

Ayrıca evet 4-4 kutusunda BL haritası içerikleri var artık imha olan arkadaşlarımız ne kadar rinusk, beyin kastılarsa bilemiyorum :D İlerde düzeltirim bunu :D

kaptan34 ve YARGU bunu beğendi.
  4. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

4-4 Kutusu için iki farklı versiyonu olabilir bir yüksek birde düşük ücretli, 4-1, 4-2 ve 4-3'de düşük ücretli 4-4 içinse yüksek ücretli ve içerikli eklenebilir. Bu sayede yeni başlayan oyuncular içinde hızlı bir toplama imkanı olabilir. :)

Aynı zamanda diğer düşük ücretli kutular içinde 5-2 ve 5-3 haritaları değerlendirilebilir. :)

Şuraya bir ikide IAC eklesek tadından yenmez mi diyoruz acaba? :D Temel olarak harika bir fikir tekrardan ellerinize sağlık.

İyi Uçuşlar!

kaptan34 ve Purgatory bunu beğendi.
  5. ödüller çok kötü miktar artırılıp şans oranı eklenebilir.
    uri ile olması yerine başka bir malzeme ile olsa daha mantıklı uri oyunda en önemli para birimi

kaptan34 ve Purgatory bunu beğendi.
  6. Purgatory

Purgatory User

Miktar ne kadar artırılmalı ve uri yerine hangi malzeme olmalı mesela, içerikler ve miktarları şuan temsili, gelen tavsiyelerle yeniden şekil alacak tavsiyen için teşekkür ederim :)

7. uçkw

uçkw User

malzemelere oil ve hızlandırıcıda eklenmeli

Purgatory bunu beğendi.
  8. Purgatory

Purgatory User

Oil'i, direk elde etmemizi sağlayan belli saatlerde çıkan yaratıklar olduğu için eklememiştim. Hızlandırıcı için aklında ne kadar bir miktar var belirtebilir misin? :)

9. bence tema güzel
    Ödül kısmı ve anahtar kısmı düzenlenebilir .

5-4 haritasında ve b-l haritasında npcler yeni bir maden verebilir bu maden ile bu kutular yapılabilir kutu içerikleri kutu maliyetine oranlı olmalı
    çok zor kasılan bir maden ise çok yüksek miktarda ödül verilmeli miktar belirtmeden sadece çıkacak içerikleri yazman daha iyi olur

Purgatory bunu beğendi.
  10. uçkw

uçkw User

oil veren npcleri ben hiç görmedim ayrıca onların çıkış saatleri farklılık gösterebiliyor, bildiğim kadarıyla. miktar ise diğer malzemelerle orantılı olabilir.

Purgatory bunu beğendi.
  11. Purgatory

Purgatory User

Yapılan yorumları dikkate alarak güncelleme yapmaya karar verdim. Yenilikler şöyle;
    • Bl haritaları için içerik eklemesi yapıldı
    • Uri miktari düşürüldü
    • Malzemelere Diametrion, Oil ve Hızlandırıcı da eklendi
    • Ödüllerin miktarları artırıldı
    • 4-x ve 5-2 ile 5-3 haritaları için içerik eklemesi yapıldı
    Resimler, konunun alacağı son şekilden sonra tekrar güncellenecek. Şuan için eklemiyorum.

Son düzenlenen: 1 Aralık 2021
    .Mephistos. ve YARGU bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş