!Raffle aracılğıyla kod dağıtımı [Adil Çekiliş Önerisi]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 16 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Daha adil bir çekiliş olsun mu ?

1. Evet

oy sayısı 14
    77,8%
  2. Hayır

oy sayısı 4
    22,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Bu kodların dağıtımını pek adil bulmuyorum çünkü her yayında illaki birilerinin ismi 2 defa çıkıyor adil bi seçim değil bu onun yerine daha pratik bir önerim var

Bu kodlar için forumda başvuru olması gerektiği kanaatindeyim her üye yalnızca 1 defa katılabilir ve yalnızca 1 defa ''KATILIYORUM.'' şeklinde mesaj atabilir aksi halde spamdan dolayı çekilişten atılmalıdır. Twitche yaklaşık 500 kişi katılıyor 1 saat içinde her üyenin 1 defa katıldığı bir çekiliş yapılabilir bence böyle

Adminler 500 kişiye yetişemeyeceğini düşünürse gönüllü olarak yardım edebilirim 500 kişi açıkçası benim için en fazla 15 dk sürer

Daha adil bi kod paylaşımı olması gerektiğini düşünüyorum benim fikrim böyle sizin fikriniz nedir ?

*Edit= Twitch yayınına kod için giren üyeler sayesinde bu kadar katılım oluyor bu yayının aksamaması için çekiliş sonucu orda yılbaşı çekilişi gibi açıklanması gerek böylece katılanlar çekilişi görebilecekler

Teşekkürler..

Son düzenlenen: 16 Ocak 2016
  2. Twicth sadece kod için var geçen hafta kod yok deyince pek izleyen olmadı.

Buradaki olayı pek anlamadım ama bence forumda başvuru yapalım ip kontrolü yapıp düzenlesinler katılan herkese bir seferlik verip 1-2 ay sonra tekrar aynı olay olsun. Şansa adaletsiz bir sistemle dağıtacaklarına hepsini topluca dağıtırlar eşit davranılmış olur.

Amaaa olmaz! Nedeni ise twicth yayınından para kazanacaklar kodu beleşe dağıtmıyorlar ya. (Google amcaya sorabilirsiniz)

3. NoMasteRs

NoMasteRs User

Bazı haksızlıklara rağmen hala devam ediyoruz. Bazen bırakasım geliyor oyunu. O kadar para yatırıyoruz karşılığında aldıklarımızı haketmiyoruz. Bir kod verecekler yayını 50dk izletiyorlar. Sonundada kendi düşüncem önceden belirlenmiş kişilere çıkıyor bu kodlar. raffle sistemi felan yalan. Daha adil çekiliş istiyoruz. +1

4. kaansakal

kaansakal User

Yayını izleyen her 500 kişinin 400ü orada kod için var.Yayında pek farklı bir şey yapıldığı söylenemez bu dediğinin yapılması ise bu yüzden olmaz bahsedilen düzenleme gelirse izleyici sayısında %80 oranında bir düşüş gerçekleşir şahsen benim kanalım olsa bende istemezdim :)

5. Para para para... Bende para gelen çeşmeyi tıkamam. Geçen hafta kod dağıtılmayacak gibi bir ihtimal vardı şimdi aynen devam.

6. NoMasteRs

NoMasteRs User

Kanalda merak edilecek yada öğreneceğimiz yeni birşey olmuyor ki zaten izleyici sayısı artsın. Aktivite amaçlı birçok farklı şey yapılabilir. Orada admin sırf yayını doldurmak için gereksiz muhabbetlere başlıyor. O yayın yapılacaksa bir planı olmalı önceden. 1 saatin dolu dolu geçmesi için. Sen 1 saat 30 tane kod dağıtıcam diye yayını zoraki izletmiş olmayacaksın..

7. ÖMER.E

ÖMER.E User

hocam çekilişin sonuçları twitche olacağı için darkorbit bundan bişey kaybetmez bunun için düzenleme yapmıştım
    sadece bizim değil oyunun faydasınada olmalı bu fikirler yoksa önemsenmez

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende dikkat ettim ayni kisiler denk geliyor bundada bir bug mu buldular bile dedim :D ihtiyaci olan kazansin.

ÖMER.E bunu beğendi.
  9. ÖMER.E

ÖMER.E User

:D valla sıkıldım artık hep öyle oluyor en iyisi böyle bi çekiliş bence

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. Sertan

Sertan User

Twitch platformunun çekiliş sisteminde her bir üye en fazla bir kez çekilişe adını yazdırabiliyor. Bir üye 10 kez de !raffle yazsa adı sadece çekilişe ' bir kez ' yazılır. Umarım açıklayıcı olmuştur :)

Keyifli forumlar :)

11. ÖMER.E

ÖMER.E User

Aslında pek açıklayıcı olmadı katıldığım twitch yayınlarında neden aynı isimden birden fazla çıktığını anlayamadım pars admin bunun için kontrol yapıyor ama neden böyle bi uğraşa gerek duyuluyor kimin kazandığı hemen ortada olmalı bence böyle bir kişinin adı birden fazla sefer çıkmamalı

12. SORRYAGA

SORRYAGA User

Fikir tartışılır ama en azından daha adaletli bir çekiliş mutlaka gerekli.Çoğu oyuncu kod kapma amaçlı birkaç hesap açtığı için değil 500 kişi 200 kişi bile izlemiyordur yayını.Benim oyum olumlu...

ÖMER.E bunu beğendi.
  13. ÖMER.E

ÖMER.E User

Aynen hocam pars adminin bu konuyu görüp düzenleme yapması bile yeter belki bir fikri vardır bu konuyla ilgili bilmiyorum ama bize düşeni yerine getirip daha adil bir çekiliş istediğimizi duyuruyoruz burda hayırlısı olur inşAllah

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.