Rahat Cubi konfi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve C*Türk|FireHold tarafından 11 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 4 bo3 (lvlsiz)
    50+ bo2 (lvlsiz)

13 tane pro lazer (13 tanenin hepsi 13 lvl)
    30+ lf 4 (lvlsiz)

gemi olarak goliath türevlerinin çoğu var (sayborg hariç)

solace için +%15 npc hasarı bulunmaktadır

droitler zeus yok (gerisi apis ve full iris)
    tasarım olarak spartan tasarımı yok ancak hercules ve havoc var nasıl bir yol önerirsiniz rahat rahat cubi dönmek için?

diroit düzenleri olarakta kalp burgu ve halka var

2. Viraaa

Viraaa User

rahat cubi donemezsin.hepsi co pilotlarin elinde.kestirmezler...

C*Türk|FireHold bunu beğendi.
  3. DARK302

DARK302 User

kestirmeseler bile, gerçekten geçerli bir miktarda uridium eline geçecektir.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Tek başına dönmeyeceğinizi düşünüyorum bu yüzden yüksek miktarda kalkana gerek olmayacaktır. 1. Konfigürasyonda gemide ful hız ve diroitlerde yarısında kalkan ve lazer 2. konfigürasyondan sadece gemide kalkan diroitlerde lazer olması çok daha iyi olacaktır.

İyi Forumlar.

5. smoonrise

smoonrise User

1 ci konfi full hız full kalkan yap , 2 ci konfi klasik ağır konfi yap ( irisler lazer gemi içi kalkan ) çift herkül yap spectrum kullan . Kalabalık ile kesiyorsan pek ateşi alma üstüne ilk 1. 2. sn hafifte vur sonra ağıra çek ama full gemi varsa direk ağırda başla duruma göre ayarla , tek kesme imkanın olursa sab ile kalkanı destekle cubi kalkanı bitince kullanacağın lazere geç x2 x3 x4 hangi lazer ile keseceksen . Eğer kesilmem önemli değil diyorsan solace ve +%15 npc hasarı modülü kullanmak daha mantıklı bir seçim olur . Ağır konfi için havoc da bir seçenek ama herkülden gelecek dp kalkan daha çok işine yarar daha full olduğunda daha büyük etkisini görürsün %10 vuruç bonusun hem elit hemde güçlendirici ile kesenler için bonusun etkisi çok daha avantajlı x2 x3 ile aradaki kaybın çok önemli olacağını sanmıyorum yinede son karar senin .

6. Eğer görev için değilde uri için keseceksen hiç uğraşma arkadaşların dediği gibi pek kestirmezler burnundan gelir. Onun yerine al venomu (vardır diye düşünüyorum yoksa solace) git 4-5 e boss kristallon kes 512 uri yarı cubi yapar. Biraz kestikten sonra atarsın tekilliği yan gel yat :)

7. ilginiz için teşekkürler dediğiniz gibi co pilotlar sağ olsun pek boş olmuyor ancak merak ediyorum tek başına cubi dönmek için neler gerekli çünkü nasıl gözümde büyüttüysem cubiyi tek dönenler genelde aşırı güçlü oluyor ve bu duruma ne zaman ulaşacağımı merak ediyorum tekrardan teşekkür ederim

8. Viraaa

Viraaa User

agir konfi yap gemiye kalkan diroitlere lazer.cubinin kalkani bitene kadar sab cek.kalkani bitince x2 x3 vur kes cubiyi.diger konfinde hız olsun.diroitlere kalkan gemiye hız.cubiden cubiye gecerken hızın olsun.

9. NASUH_ASWA

NASUH_ASWA User

vay be