Ramazan bayramı kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŦЄΚŦÁßÁИCÁ™ tarafından 13 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminim ramazan kurban bayramı gibi bayramlarda tr serverlerinde özel kutular çıkıyor genellikle fakat ben amerika 4 oyuncusuyum bunlardan yararlanamıyoruz yapılan etkinliklerden hep mahrum kalıyoruz cadılar bayramı etkinliiği tr serverlerinde yapılıyorsa ramazan bayramı etkinliklerininde amerika serverlerinde yapılması gerektiğini düşünüyorum bu konuyu bi gündeme getireyim istedim değerlendirirmisin teşekkürler ...

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bazı özel haftalar veya günler bütün darkorbit genelinde kutlanabiliniyor. Ramazan bayramı , Kurban Bayramı , şu anda aktif olan kadir gecesi etkinliğini yabancı serverlerde aktifleştirmek biraz garip olur. Bu günlerin manevi değerleri var ve belli bir kısıma hitab eder. Cadılar bayramı eğlence amacına yapılan bir bayram geneli kapsayabilir.

İyi Forumlar.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence de ramazan bayramı etkinliği yabancı serverda olursa garip bir şey olur. Ama eşitlik olsun diye cadılar bayramı da TR sunucularda çıkmayabilir.

4. Ramazan bayramı dini bir bayram olduğu için yabancı sunucularda bununla ilgili etkinlik düzenlenmesi doğru olmaz. Cadılar bayramı ne ile ilgili olduğunu bilmiyorum ama bizim için sorun olmuyor :)

5. Merhaba ,

Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Global olarak her server'da yapılan etkinlikler varken sadece Türkiye server'larında yapılan etkinlikler de vardır.

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.