razer ID

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _BLooDAssAsiN_ tarafından 16 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 kez aynı konuyu açtım ama hala cevap alamadım lütfen yardım edin . razer e kaydolurken razer ID istiyor oraya ne yazacağız

2. O sizin RAZER sitesi için belirleyeceğiniz niktir. Razer Comms'da başka bir nik kullanabilirsiniz. Ama kodu alırken mutlaka ID'nin kayıtlı olduğu Epostayı ve şifreyi yazmanız gerekiyor.

Saygılar ;

LOONIE TUNES / Forumun Animecisi - Photoshop Pro'su

3. nası yani oraya kafadan bişi mi yazacağız

4. Kafadan atma da , ama bir nik yaz.

5. An error occured while registering your account hep bunu diyo

6. Detaylı anlatım Razer Etkinliği Ödülleri Nasıl Alınır ? [Rehber Konu] da yer almaktadır.

7. tmm üye oldum linki onayladım sonra ne yapacağım

8. Hepsi orada yazıor sanırım.

Sonraki postlara da bakarsan senin sorduğun sorulara cevap olabileceğini düşünüyorum

9. yazıyorda resimli anlatım yok açıklayıcı yazamamış sen biliyorsan yardımcı olursan sevinirim

10. Merhaba ,

Buradaki konuda ilk mesajda resimli anlatım mevcut. Ayrıca XP işletim sistemi olanlarda program çalışmıyor ve kurulamıyor hata veriyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.