Recaptcha hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve G*E*N*Ç*T*Ü*R*K1 tarafından 29 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG][/url][/IMG]
    devamlı recaptha da bu hatayı alıyorum düzelmiyor hiçbir türlü
    ne hassle ne hickup ne de nobilis kodunu kullanabildim bu yüzden başka yerde recaptha normal çalışıyor burda resim kayboluyor sesli ye basınca hata veriyor atıyor captha dan yenile yapınca da aynı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Temmuz 2020
  2. oben

oben User

CHROM Normal opera hatalı değişik tarayıcı dene.

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Attığınız resim gözükmemektedir, dilerseniz Buradaki konudan destek alarak tekrardan resim yükleyebilirsiniz.

Eğer tıkladığınız resim kayboluyorsa sizden talep ettiği nesnelerin (Örneğin, Arabaları seçmenizi istedi) hepsine tıklayın, Recapthanız da araba kalmayana kadar resimleri seçtikten sonra doğrula butonuna tıklarsanız doğrulama gerçekleşecektir.

Eğer sorununuz devam ediyorsa tarayıcı değiştirmeyi ve çerezleri temizlemeyi deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. [​IMG]

durum bu hala da böyle

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Az önce 2 adet kod kullandım ve hiçbir şekilde sorunla karşılaşmadım çok fazla yanlış girdiğiniz için bu sorunla karşılaşıyorsunuz sanırım. Lütfen doğru girmeye çalışın arada sizden merdiven veya başka bir şey işaretlemenizi isteyip merdivensiz bir resim koyabiliyor. Daha dikkatli şekilde yaparsanız çözüleceğine eminim.

İyi Forumlar.

6. Modum daha önce çok denedim sorun şu kodu doğru giriyorum captha kayboluyor devamlı bu 2 aydır var bende

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Maalesef ki bu sorun bizlerle alakalı bir durum değildir. Oyun içerisinde ben kendi denemelerimde gayet rahat bir şekilde yapabiliyorum. Tek yapmanız gereken tekrar tekrar denemenizdir.

İyi Forumlar.