reCAPTCHA Onay Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ßØ¥] tarafından 6 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Verdiğim tekliflerde çıkan "ben robot değilim" ile ilgili oldukça fazla sorular çıkmaya başladı.Bunu da geçtim şimdi de butonu tikleyemiyorum ve bu nedenle hiç teklif veremiyorum.Bu sorunumu nasıl çözebilirim.Teşekkürler.

2. bug var fixlenmesini bekle

3. Bug sadece bize mi var.Teklif verenlere yok mu?

Bak hala bi cevap gelmedi ekipten.Adamı deli edecekler bunlar.Sonra da üşlup unuzu düzeltin deyip ban verecekler ya..Etkinlik bitecek anca mı cevap ve çözüm gelecek mubarekler??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2020
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yoğunluk ve özel hayatımızdan dolayı 7/24 Forum Kanalında olmamamız oldukça doğal bir durum. Gerekn bilgiyi oyuncu arkadaşımız zaten size belirtmiş. Yaşanan genel bir sorun bulunmaktadır. Herkesi etkilemediği doğrudur. Tarayıcıya da bağlı bir durumdur.

İyi Forumlar.

5. Aynı durum bir haftadır bende de mevcuttur. Her türlü tarayıcıdan ve farklı pc ve internet bağlantısından denedim problem hep var. 2 defa şikayet maili attım sorunu çözeceğiz diyorlar ama çözen yok. Hatta tarayıcıya reCaptcha engelleyici bile yükledim yine çözüm olmadı çünkü reCaptcha oyunun içine gömülmüş durumda. Acilllll Sorunun çözülmesini istiyorum.

6. Bu gidişle sizin müşterniz olacağız sayın Terapist bey.Ee nickimizde buna müsait.Her şey sizin için yani..Allah sabırlar versin cümlemize..

TerapistBey bunu beğendi.
  7. Fizyoterapistim herhangi bir problemde beklerim elbet ama ben yeni başladığım bu oyunu bu problem yüzünden silmek üzereyim