red edemiğecegin teklif 2 alamıyorum ? - şerefim 7 milyon

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -JamiroQuai tarafından 20 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. RED EDEMİYECEĞİN TEKLİF 1 i yaptım daha sonra rededemiğecegin telklif 2 yi yapıcam görevi alamıyorum üzerimde görevde yok
    yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenlenen: 20 Şubat 2024
  2. hoppa15

hoppa15 User

reddetmis olmayasan? kendi sirketini kesen biri soruya cellalenip reddetmis olabilir

3. eicli

eicli User

eee görev al şerefsizlikten kurtul mantığıyla kendi şirketine sıkarsan görev çıkmaz .iyi yapmışlar yapanın eline sağlık.

4. GÖREVİ YAPTIM DÜN YAPTIM BU SAATLERDE

5. 1 SEFERLİK DARKORBİT EKİBİ BÖYLE Bİ GÖREV KOYMUŞ BENDE YENİ ÖĞRENİYORUM EMEĞĞE SAYGI GÖSTERELİM FUL+FUL HESABIM VAR CALINDI -ŞEREF YAPMIŞLAR MÖDÜLLERİMİ SATMIŞLAR

6. Bir hesap nasıl çalınabilir, durup dururken? 15 yıldan fazladır bu oyunu oynuyorum bir kere bile hesabım çalınmadı,
    İnternette bilmediğiniz şeyleri indirmeyin, alt tarafı bir oyun, oyun elle oynamak içindir tren gibi dolaşmak ve ya insanları otomatik işaretlemek için değil, tabi bu lafım sana da değil üstüne alınma, du et bilgisayarında ki bilgileri fotoğrafları vs çalmamışlar :D

SOLOTÜRK!80 bunu beğendi.
  7. oben

oben User

süresi var dolmadan alamıyorsun 24 saat yada 48 saat olabilir tam süreyi bilmiyorum 3 görev var zaten ama süreleri var dolmadan alınmıyor.

8. Yeni görev, 3 ayrı bölümden oluşan bir görev zinciridir .

İşleyiş şekli şöyledir:
    1. 3 basamaktan oluşan bu görevi yapmak için öncelikle görevi kabul etmelisiniz. 1.görevi kabul ettikten ve yaptıktan bir gün sonra 2.görev görünecektir. (24 saat sonra ikinci görevi alabilirsin)
    2. 3. görev, 2. görevi kabul ettikten bir gün sonra görünür.(Yine 24 saat bekleyeceksin demek)
    3. Zincirdeki son görevi de tamamladığınızda, Şeref otomatik olarak sıfırlanır ve eksi şereften kurtulursun.

SOLOTÜRK!80 bunu beğendi.
  9. kimseye oyun şifrelerini bilgilerini falan verme tsde gemine bakacam falan diye isterler kimseyle paylaşma.ben 12 yıldır oynuyorum hiç hesabım çalınmadı.

10. eicli

eicli User

geçmiş olsun çalınan hesabı bilmem ama nasıl aldın geri?

11. şuan aynı durum bende de var görev 24 saatte bir geliyor. sabırlı ol. birde görev sıralamasında kuçukten büyüğe doğru sırala görev kulesindeyken.