Referee Bot Ne Kadar Verir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve M.Efe.Ceylan tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumda hep konu dolaşıyordu. Bende aradım net bir cevap yok. Mermisini almak karlı mı? Değer mi? Bu soruyu merak eden arkadaşlara kendimce bir rehber hazırlamaya çalıştım.

Soran olursa bir fikir oluşturmak için modlarım kullansın soran arkadaşlara linkini atsın istedim. Konu direk kitlenebilir, malum rehber olsun istedim yoruma gerek yok ancak bir teşekkür beni mutlu eder :)

Not: Verilen ödüller vuruş gücünüz ve geminize yaptığınız güncellemeler ile değişebilir.
    (3 lf4, full lf3, 9 iris - 10lvl- burgu droit dizilimi, ağır konfigürasyon, tp tasarımlı, beslemesiz goliath ile bu veriler elde edilmişir.)

3-4 haritasında tamamını kendim kestim ödülleri bunlar.

3-6 haritasında kestim ancak 4 gemi vardı ne olduğu anlaşılmadan zaten öldü. Yaklaşık 500 mermi gitti.

3-8 haritasında canının yarısı kala yetiştiştim. 300-400 civarı mermi harcadım.

3-8 haritasında neredeyse tamamını kedim kestim. Canının çeyreği kala biri geldi dalmaya başladığında düşman klanı ona daldı uzaklaştırdı. Birde patlamak üzereyken 1-2 daldı onun haricinde kalan kısım hep bendeydi.

Sonuçlar;

6800 mermi aldım (indirim paketi var) 25.500 uridium =
    Yaratıktan toplam 14.431 uridium kazandım.

Kar zarar tablosu yaparsak;

*10.000 uridium harcamış oldum, bunun bana tp tasaramı ile getirisi,

-9.172.595 kredi
    -17.516 şeref
    -6.203.729 tecrübe puanı

almış bulundum. Soru şu size 10.000 uridium karşılığı 9.500.000 kredi 17.500 şeref 6.200.000 tecrübe puanı veren bir paket alabileceğiniz söylense alır mıydınız? Soru evet ise bu yaratık karlı. Bu bot uridium değil kredi ve tp kasmak için var. Sıralamaya girmek isteyenlere. Soru "karlı mı? değer mi?" idi. Bende kendi çapımda vermeye çalıştım bu sorunun cevabını.

Umarım işinize yaramış aklınızda fikir oluşturmuştur ;)

cяαzψ•usκudαяlı ve Maqa67 bunu beğendi.
  2. Merhaba,

Emekleriniz ve uğraşlarınız için tüm forum ekibi adına size teşekkür ediyorum.

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.