Referee-Bot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ____SKYLİNE tarafından 13 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar Referee-Bot toplam oılarak ne ödülü veriyor bilen varmı yardımcı olabilecek?

2. Merhabalar;

Tam olarak bu özellikleri belli değil.Çünkü eski ve yeni haritalara göre gücü ve verdiği ödüllerde değişiyor.Ancak bu yaratık normal cephane ile kesilemez.Özel cepanesi olan CBO-100 mermisi ve CBR HELSTROM roketleri ile kesebilirsiniz.

İyi forumlar.

bboyonur bunu beğendi.
  3. aynı haritada kestim biri 10k uri verdi biri 5 k uri verdi anlamadım bu işten 10k uri zarardayım:( boş bi etkinlik daha diyebilirim şahsım adına

4. indirim vip var attığım lazerin urisini alıyorum :D ne saçma birşey

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Haritalara göre verdiği ödüllerde değişkenlik vardır.

İyi Forumlar

6. SİSTEM

SİSTEM User

Hiç cephanesini alarak kesmeye değecek bir npc değil verdiği ödül sizin harcadığınızdan çok çok az bunu bilin kesmek için kesecekseniz o ayrı tabi.

BigBarracudA bunu beğendi.
  7. Merhabalar;

En iyi ödülü x-8 haritalarında veriyor ve çoğu oyuncu uridiumunda değil benim gibi verdiği tecrübe puanı çok iyi heleki %50 tecrübe puanı güçlendiricisi varsa demeyin keyfine :D

İyi forumlar.

8. kalıcımı refere bot ?

9. 13.06.2015 - 18:57 19500 Şeref Puanı kazandın
    13.06.2015 - 18:57 6082560 TP kazandın
    13.06.2015 - 18:57 Referee-Bot türünden bir uzaylı gemisi imha ettin.

Her haritada aynı ödülleri vermiyor En güçlü Refere bot x8 haritalarında çıkıyor ve ödülü en yüksek olandır Tek kesersen 12.800 uri veriyor Bu yaratıkta uri kasma niyetin varsa gemin sağlam vurmalı Bu yaratıkta uri fazla kasılmıyor çünkü yaratık özel bir cephane ile kesilebiliyor Bu cephaneye verdiğimiz uri var ve yaratıktan aldığımız uri var Bu yaratık sıralama kasmaya yarıyor 1,5 saat bu yaratığı kestim 170m tecrübe puanı kastım

2 kere refere çıktı Etkinlik takviminde bu ay içinde tekrar sefere çıkacağı yazmıyor Bi daha uzunca bir süre çıkmayacak sanırım

10. Merhaba ,

Etkinlik süresi içinde olacaktır kalıcı değildir. Ayrıca haritalara göre gücü ve verdikleri ödüller değiştiği için x-3 haritasında imha edilen ile x-6 yada x-7 haritasında imha edilen aynı güç ve ödüllere sahip değildir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.