Referee, Goal, Kick Tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●ℓσα∂ιηgємριяє● tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıkta belirttiğim(Referee, Goal, Kick) tasarımlar yakın zamanda çıkacak mı yada yakın zamanda çıktı mı?Tasarımları hatırlamayanlar için;

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ne zaman çıkacağını bizler bilemeyiz sistem tarafından otomatik olarak atanmaktadır.

Keyifli Forumlar

3. Tasarımlar en son ne zaman çıkmıştı?Herhangi bir bilginiz var mı?

4. Boşuna uridium vermeyin bu tasarımlara

5. Tasarım hoşuma gidiyor.Ben de farkındayım Enforcer ile aynı görevde olduğunu ama işte :(

6. Böyle tasarımlara verilmeyipte hangi tasarımlara vericeksiniz acaba yılda 3-4 kez bile nadir çıkan tasarım bunlar :)

7. bu yıl cikarmi orasi belli olmaz

8. Alacaksanız bi Referee alın yeter

9. Bence de referee idealdir.:)

10. Arkadaşlar bu tasarımlar yazın çıkar sebebi şudur:

Bu goliath tasarımları FİFA DÜNYA kupası için çıkarılan tasarımlar ligin final maçında ortaya çıkalar geçen yaz brazilya final kupasında ortaya çıkmıştı...

Yani bunlar yazın çıkar arkadaşlar :)

11. Dünya Kupası'nda çıktığını biliyorum zaten ama ben onun dışında çıktığını da duydum.Belki de oyun içindeki bir söylentidir.:(

12. Ben 8 sene gibi bir süredir oyundayım...

O duyduğun söylentidir oynadığım süre boyunca sadece FİFA dunya kupası finali zamanında bu tasarımlar çıktı. Sadece dünya kupasına ait nadir tasarımlardır bunlar :) (oyunada 2010-2009 da eklendi)

13. Merhaba ,

Genelde futbol organizasyonlarına bağlı olarak çıkartılıyor. Fakat arada çıkar yada çıkmaz bunu bilemiyoruz. Ancak çıktığı zaman öğrenebiliyoruz. Çıkartılınca genelde 24 saat satışta kalıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.