reflektör uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve matkap34 tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalı mı ?

1. Evet güzel bir fikir

oy sayısı 6
    35,3%
  2. Hayır gereksiz

oy sayısı 7
    41,2%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 4
    23,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. matkap34

matkap34 User

Yeni uçuş düzeni REFLEKTÖR !!
    Fiyat:100.000 uridium (tıpkı diğer işe yarayan uçuş düzenleri gibi)
    Özellik:Aldığın hasarın %15 ini geri yansıtır diğer yandan darbe puanını %35 düşürür

Yansıtma nasıl oluyor diyebilirsiniz.Örneğin reflektör uçuş düzenim geçerliyken 100 k hasar aldım bana vuran kişiye aldığım hasarın %15 i geri yansıtılıyor yani bana 100 k vurduğu için ona 15 k si geri dönüyor.
    Şekil olarak shop konusunda iyi değilim ama yapabilen arkadaşlar varsa üçgen şeklinde uçuş düzeni yapıp shopunu aşağıya atarsa sevinirim olumlu ve olumsuz yorumlar için şimdiden teşekkürler

2. %35 dp düşmesi fazla ozman goli 200 bin dp ile gezer oy kullanmıcam şimdilik gelişmesi gerekir konun

3. matkap34

matkap34 User

%35 olmasinin sebebi millet reflektörle gezmesin diye zaten nasıl ki savaşın sonlarına doğru canımız yarıya doğru indiğinde iç içeye veya elmasa geçiyorsak reflektöre geçme şansımızda olacak

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ya da karşımızdaki bize ema attığında işaretleyene kadar reflektör kullansak yararlı olur. +1

5. matkap34

matkap34 User

dediğini hiç düşünmemiştim aslinda mantıklı :D teşekkürler

6. dikduran1

dikduran1 User

şöyle bir durum var 2 gemi üzerinden düşünürsek... bu uçuş düzenine sahip gemi tam patalayacak ve rakip gemide 10k DP fazla olsun... sen sona anda bu uçuş düzeninden faydalınıyorsun ve patlarken rakibi kesmiş oluyorsun...
    oyum olumsuz....

güncelleme:
    bu düşünceme paralel bu uçuş düzenine sahip gemi 150K Dp ile gidiyor ve karşıda 15-20 K bir gemi denk geldi... sen sadece bir kere ateş et bırak yap eğer o gemi kaçmaz seni alırım düşüncesine kapılırsa senin DP 50K ya düştüğünde diğer gemi kendi kendini patlatmış olacak....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.