Reklam Hakları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ву¢αяιzмα tarafından 15 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle bütün oyun arkadaşlarım ve sayın forum moderatörlerime kolay gelsin demek istiyorum. Bize verilmiş olan günlük 10 reklam izleme hakkını hakkıyla kullananlardanım, Fakat her ne hikmetse şu an video yok dedikten 1 - 2 saniye sonra arkadaşımın hesabı ile video izleyebiliyorum. Kısacası madem hakları kullandırmayacaksınız, o zaman neden veriyorsunuz. Yok eğer 10 hak size fazla biz size misalen 5 ini kullandırmak istiyoruz ( ki , daha fazla uridium harcayarak direk sevkiyat yapın) diyorsanız o zaman bu kadar hakkı bize neden veriyorsunuz?

ZupawN bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Bahsettiğiniz videolar Darkorbit ile ilgili ve bağlantılı değildir. Yani video'lar farklı ortamlardan yayınlanıyor ve eğer o anda uygun bir video yoksa izleme yapılamıyor. Video bulunamaması ve izlenememesi Darkorbit sistemi ile ilgili değildir.

İyi forumlar.

3. Sayın admin, şimdi öyle bir şey diyorsunuz ki, bu dediğiniz kendi ahırında hangi hayvanın olduğunu bilmemek gibi bir şey. Madem reklam hakkı diye bir şey getirilmiş, madem bu bize oyunun sunduğu bir ayrıcalık, Bir zahmet 2 kaynaktan daha video sağlansın.

ZupawN bunu beğendi.
  4. Video izleyemediğimiz zaman hakkımızın kaybolmasının engellenmesi yönünde bir güncelleme tüm sorunu çözecektir.

5. Katılıyorum...

Şekil a da görüldüğü gibi, Video olsa bile bu ekran karşımıza çıkıyor. Ve 10 hakkın ( Şanslıysak ) 1 veya 2 sini kullanabiliyoruz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ocak 2016
  6. ZupawN

ZupawN User

Gece gece yüzümde bir tebessüm oluştu. :) Reklamın çıkıp çıkmaması da şansa bağlı sanırım. :)

ву¢αяιzмα bunu beğendi.
  7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.