Reklam

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 7 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her bir şeyi aldığımda reismdeki gibi ( sağ üstte ) bir reklam çıkıyor + altta her yeni bir sayfaya girdiğimde reklam çıkıyor :(

2. Merhaba ;

Aynı sorunu bende yaşıyordum :) Bu kullanılan tarayıcı ile alakalı, yani Google Chrome. Farketmeden bazı eklentiler otomatik olarak iniyor ve bu da tarayıcıya etki ediyor, dolayısıyla böyle reklamlar görmek kaçınılmaz oluyor. Program Ekle-Kaldır'dan ANYSEND programını silerseniz sorununuz çözülecektir.

Keyifli Forumlar.

3. Malesef bulamadım ama Allah'tan Sadece chromeden oluyor operadan giriyorum şu an napalım :)

Yardımcı olduğunuz için çok tşkürler.

4. Drowhake

Drowhake User

Sanırsam izin verdiğin bir eklenti yada programdan oluyor ben şimdiye kadar 1 tane bile reklam görmedim memnunum Almanyadan ailecek severek izliyoruz.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Bendede bir sorun yok.Reklam virüsü diye tabir edilen bir virüs bulaşmış olabilir.Virüs programınız varsa bir taratın olmazsa başka çözümlerde deneriz.İyi forumlar.

C☆-AYYILDIZ-C☆ bunu beğendi.
  6. Neyse geçti konu kilitlenebilir :)

7. Konuya gerekli cevaplar verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.