Reklamlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mahir_527 tarafından 1 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mahir_527

mahir_527 User

Merhaba
    Son 2-3 gündür pc me bir yada birden çok reklam virüsü bulaştı.Oyun sayfası dahil nereye gitsem bu sinir bozucu şeyler karşıma.Çıkıyor bir örnek:[​IMG]
    Yada hiç bişey yokken durup dururken bi sayfa açılıyor ve birşeyin reklamı çıkıyor.Bi örnek:

3 gündür onlarca temizleme programı vs deneyip deneyip sildim.Hiçbiri bir işe yaramadı.Nasıl kurtulacam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Temmuz 2014
  2. Maxthon kullanacaksın, ya da İnternete
    Chrome AdBlock
    2.6.13

Diyerek Tamİndir'den indireceksin...

3. KARANLIK

KARANLIK User

4. mahir_527

mahir_527 User

Merhaba 2. Resimde tarayıcının sağ üst köşesine bakacak olursanız programın zaten yüklü olduğunu görürsünüz.Bahsettiğiniz program bazı reklamları engelliyor fakat kendiliğinden acılan pencerelere ve mavi yazılara hiçbir etkisi yok

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

O zaman googlede bu tür virüsleri temizlenin yolunu aramalısınız.Büyük ihtimalle son zamanlarda yüklediğiniz bir programdan bulaşmış olabilir.

İyi forumlar

6. mahir_527

mahir_527 User

2 gündür Denemedğim program kalmadı ayrıca son 1hafta içinde pc ye yüklediğim herşeyi silip süpürdüm değişen bişey olmadı

gras26 bunu beğendi.
  7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Bi ara bendede aynısı oldu formatt attım pc tertemiz oldu ve performansıda arrtıı ben ce format atın bazzen reklam vuruslerı engellesenızde herzaman pcde kayıtlı kalıyor

Keyifli forumlar

8. mahir_527

mahir_527 User

Galiba Tek çare o teşekkürler kilitlenebilir.

9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında bılgı verılmıs kılıtlenebılır

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.