Rekor ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 9 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. az önce 1 bucuk aydır iş çıkışından sonra kastığım palalar yani gg ler ile zeta yapıcam işte başladım gg basmaya 3250 parçada zetayı bitirdim 20 tl çektim vip ile indirim paketi artık her neyse .D 4 tane bitirdim 0 havoc böyle giderse sinir krizi geçiricem :SAda 3250 rekor bende sanırsam ??

2. 12 tanede 0 havoc.

3. 12 tanede 0 havoc çıksa saniye daha oynamam oyunu

4. 3250 ye acmayı nasıl başardın max 1300 1400 e açıyorum ben

5. nasıl ya

6. yaklaşık 600 gg yi 100 lü basıyorum şansa göre 60 70 75 e kadar cıkıyor sonra 5 li basıp 85 felan yapıyorum olay bundan sonra akıp gıdıyor zaten 5 lide 4 çarpan yapıyorum 1 li basıyorum 4 tane parça geliyor bunu surekli yapiyorum ılk parcaları acmak daha zor bana göre :D

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

bende bir kere 3000 gg civarı kapı açmıştım.sonra düzeldi.fakat kapı oranları kişiden kişiye değişiyor malesef.

8. Diriliş27

Diriliş27 User

ben 4 zetada 8 havoc cıkardım tamamen şans ama benimde kutudaşansım olmuyo :) 1 zeta daha yapacam cıkarsa 10 olacak. bnm arkadaş 7 zetada 0 cekti

9. bende 5 zetada 9 tane çıkarttım oyun hatasından dolayı 10. yu vermediler üstüne 12 zeta yaptım son havoc için ve bir gün anasayfama vermedikleri havocu verdiler ve o kadar emeğim boşuna harcanmış oldu
    yani kafalarına göre oyun yapıyorlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.