Rekor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 28 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar, burada forumun en yüksek hnagi zamanda kişi girdiğini Resim ile atıyoruz. Öğeyi denetle yapmassanız sevinirim. :) Şu anlık rekor bende :), buda SS :

Görüldüğü gibi 47 üye, 317 misafir aktif.

Toplam 367 aktif kişi.

Son düzenlenen: 21 Ekim 2014
  2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Benim bildiğim orası online kişileri gösteriyor resim ile gösterilenler ise sizin takip ettiğiniz kişiler oluyor :)

3. Evet biliyorum modum :)

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

rekor neresi oluyor ben onu anlayamadım da :) en uzun aktif kalana göre mi sıralanıyor orası yani :) mesela ben 4 sen 3 saat kaldıysan forumda bu gün ben en başta mı oluyorum anlamadım yanii :D

5. Hayır. Hani bazı forumlarda en çok girilen üye rekoru var. Misal şu şu şu tarihte şu kadar insan giriş yapmış. Ne kadar insan yüksek giriş yaptığının zamanının ss'si ve mümkünse video var ise iyi olur. (Öğeyi denetle olmadığını kanıtlamak için.)

6. Rekorrrrr ;

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Umarım daha yükseklerini görmek nasip olur tam denk gelmediği için 20 kişi eksiktir.

8. Mobildeyim modum siz eklerseniz ilk mesaja sevinirim.

Son düzenlenen: 7 Ekim 2014
  9. Rekorrrr :)

Nefes bunu beğendi.
  10. Jameika-TR

Jameika-TR User

[​IMG] ,
    Yanlızlık !

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  11. Hehehe :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.