renkli mouse ?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ♫♪Wεπιg↕нεŁÐ♫♪ tarafından 25 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamın aleyküm youtube vb yerlerde videolarda insanların kullandıgı mouse imlecini nerden bulabilirim renkli oluyor ?

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Denetim masası>Cihazlar>fare/mous>ek mouse seçenekleri kısmından düzenleyebilirsiniz ek olarak görseli aşağıya ekliyorum
    upload_2019-10-25_14-10-12.png

Konunuz konuşmacı kösesine taşındı.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ekim 2019
  3. İnternet üzerinden 'mouse imleç değiştirme' olarak arama yaparsanız istediğini bir imleci indirip nasıl yapacağınızı öğrenebilirsiniz.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. arattım fakat istediğimi bulamadım

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Google'da "cursor programı" veya "mouse cursor programı" diye aratırsan bahsettiğin tarz program hatta kendi mouse cursor yani imlecini yapabileceğin programlar bile bulabilirsin.

Fakat bazen standart mouse imlecini işletim sistemindekilerden farklı şeylere çevirmek sıkıntılara neden olabiliyor. :)

-=ODIN=- bunu beğendi.
  6. 1 tane yaptım şuanlık bir problem yok fakat cursor'a bakmıştım programlara bakayım bi ilgiliniz için teşekkür ederim konu kitlenbilir modum :)

7. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Çözüme kavuştuğunuzu görmek güzel; İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.