renkli sıkma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .maxpayne tarafından 28 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .maxpayne

.maxpayne User

gemi full standart lf 4 ile dizili sarı olan hepsi aynı ama yeşil sıkmıyor beyaz ve kırmızı sıkıyor
    mavi yeşil yok ne yapmalı

2. Merhaba kardeşim. Ne yazıkki bu konuda yapabileceğin birşey yok. Lf4 olunca kırmızı sıkıyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi günler.

3. Full lf-3 dizersen x1 ve x2 ile mavi x3 ile yeşil sıkabilirsin.

4. WolfWar

WolfWar User

Mavi veya yeşil sıkması için gemide full LF3 olması lazım. Böyle olursa x1 ve x2 ile mavi x3 ile yeşil sıkar.

5. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Geminizin yeşil sıkabilmesi için geminin içinde full lf3 olması gerekir. Geminizde lf4 silahı var ise yeşil sıkamazsınız.

İyi oyunlar.

6. dur ben de yazayım kardesım yeşil renkte sıkabilmek x3 yani mcb-50 lazerini kullanmak ve gemideki lazer slotlarının hepsinin lf3 olması gerekmektedir

7. .maxpayne

.maxpayne User

o zaman lf4 olunca x3 le sıkınca bence farklı bir renk yapilmasi uygun olur

8. lf-3 olursa x1, 2,3 ile renkli sıkarsın. lf-4 ile renkli sıkamazsın. ben de yazdım. çok yardımcı olduğumu düşünüyorum.

9. dünya kupası lazerleri yeşil sıkıyor + hastalık lazeri de yeşil sıkıyor full lf4 olsan bile

10. mutulica

mutulica User

ne zaman mavi yeşil sıkan birisini görsem eski darkorbit geliyor aklıma o zamanlar full lf3 yapmak çok zordu ve bizde sırf mavi yeşil sıkabilmek için lazer slotu az olan gemiler kullanırdık :D phonix falan :D

11. bu dedinizi ypamıstım vegam vardı bigboya geçmiştim :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.