REPUBLICTR2018 Şaka Mı Yapıyorsunuz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SiMuRq tarafından 4 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SiMuRq

SiMuRq User

Mailime bugün bakabildim işlerimin yoğunluğundan dolayı. Böyle bir kod gelmiş. Mailime gönderildiğine göre bireysel olduğunu düşünerek kodu kullanmak istedim ancak süresi geçmiş gibi bir uyarı aldım. Bu nasıl bir saçmalıktır acaba? Açıklama yapabilecek bir yetkili varsa sevinirim.

2. Soyuz*

Soyuz* User

29 Ekime özeldi ve sınırlıydı o kod haricinnde vip vs paketleri de forumdan sınırlı bir şekilde paylaşıldı, hızlı olan kullandı.

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

@Soyuz* üyemizin dediği gibi, kodlar 29 Ekime özeldi ve sınırlıydı. Aynı gün tükendi kodlar.

İyi forumlar.

4. Kod sınırlı sureligine geldi ve bitti,gecmisler olsun.

5. SiMuRq

SiMuRq User

Neden bu kod sınırlı, kullanım süresi var gibi bir açıklama yok mailde? Mail yolluosanız bireysel olmalıydı. Yazık...

6. Merhaba,

Mailinize gelen kod gibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel kodlarda da aynı durum geçerlidir.
    Buradan duyurusuna ulaşabilir ve sınırlı kullanım hakkındaki bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.