Reset (2)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KafamHafifDumanlı tarafından 15 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BCCode : 1000000a BCP1 : 00003B32 BCP2 : 000000FF BCP3 : 00000000 BCP4 : 804E35E9 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 Sistem büyük bir hatadan kurtarıldı dedi geçende konu açmıştım o konu kapanmış bunu açmak zorunda kaldım böyle oluyor darkorbitte iken pc reset geliyor masaüstü bilgiseyar mavi ekrandan sonra reset
    Ram=2GB 512daha ekleye bilirim
    İşlemci=intel pentum 4 2.40GHZ
    EkranKartı=ATi Reidon HD 3450 512MB 32 Bit
    İnternet=TTneT Sorun yok hızlı
    Hata bu yukardaki acaba ne sorun bir türlü çözemedim format daha yeni attım acaba ram çıkardım 1 tane ondanmı veyada ram çıkarırken 1 oturmadımı kasayı temizlemiştimde söküp.. dedigim gibi 512mb daha ekleymi sizce

Eger bi daha olursa kasayımı açayım bi bakayım sizce ? bu arada soruma cevaplayan herkeze teşekkür ediyorum iyi günler.. :)

bide antivürüs link atarmsınız düzgün Free :=)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Aralık 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bilgisayarınız ile ilgili sorunlar için teknik destek veren forumlara konu açınız.Burası darkorbit resmi forumudur.Hiçbir yetkili darkorbit dışı olan bir konuya cevap vermek zorunda değildir.

Ancak fikir almak istiyorsanız yeni başlıyanlara konu açınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.