Reset gelmedi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Karanlıktan-Kaçanlar tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba sayın darkorbit yetkilileri sabahtan beridir zetaya girmeyi deniyoruz girmiyor kapıda sürekli kalıyor reseti bekledim saat 18:00 geçe reset gelcekti resette gelmedi ? bu nasıl bir sorumsuzluk hakaret ettikmi direk ban atmasını biliyorsunuz

BeRk* bunu beğendi.
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Böyle bir duyuru yapılmadı hiçbir yerde, eski duyuruyu görmüş olabilirsin

3. adam haklı genelde 18,30 da reset atılıyor ama 18,30 bekleseydin sabah reseti diyoruz hani bende halen bağlanamıyorum

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Şuan için bildirilmiş bir reset duyurusu yoktur. Sanırım eski duyuruyu gördünüz. Bildiğiniz gibi bizler buranın düzeninden sorumluyuz, mantıkende ceza gerektiren durumlarda ceza uygulamamız gayet doğal :)

İyi forumlar.

5. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

Themis oyuna giremicekmiyim simdi 2 gün ben ve arkadaslarımda beklıyor 7 8 kısı ayni sorunu yasiyoruz suan hic birimiz oyuna giremiyoruz suporta da yazdik 2 gün beklicezmi

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Support ekibimiz sizlere en hızlı şekilde geri dönüş yapacaktır.

İyi forumlar.

7. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

nekadar hizli ornegin bi 8 saat falan daha beklermıyım

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Support ekibimizin yanıt süresi "2 İş Günüdür" bu süresi zarfında lütfen sıranızın gelmesini bekleyiniz ve spam bilet atmayınız.

İyi forumlar.

9. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

2 gün oynamıcazmi yani

10. böyle giderse bunlar harcadığı paralar için haklarını helal etmeyecekler haberiniz olsun

11. karakule26

karakule26 User

Vallahi bende bu hafta hiç kapı dönmeyecem ve gelecek hafta dönecem
    pazartesi salı çarşamba çift ödülü var ama indirim yok oda olsaydı ama adminler işinizi yapmazlar

aynen öyle bende hakkını helal etmiyorum...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2020
    ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  12. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

yatin assa arkadaslar oyuna giris yok zaten :D beklemekden baska carede yok yapcak bisede yok :D hayirli ramazanlar herkese hayirli delirmeler :D cildirin kudurun aglayin kendimi kaybettim :D

13. RobinKudin

RobinKudin User

BruH oYuN elDeN gİdİyoR.

Bende girş yapamıyor bu arada

14. valla admin zetada öğlen 14.00 den sonra dahada giremedim atlıyorum girmiyor ne biçim oyun olmuş bu

15. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesajınız tarafımca birleştirilmiştir. Forum kuralları gereğince alt alta yazmak yasaktır, lutfen bu kurala uyunuz.

Oyuncuları galyana ve provakasyon yapmak yasaktır. Support Takımımızdan gelicek olan cevabınızı bekleyiniz, spam yapmayınız.

Oyunda genel bir Bağlantı ve Lag sorunu bulunmaktadır. Merkez Ekip sorun hakkında bilgilendirilmiştir.

İyi Forumlar.

16. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

cevabi nezazman gelicek iletmissinizya 14 saat oldu hala giremiyoruz oyuna

17. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Durum ile ilgili bir bilgi geldiğinde sizler ile forum üzerinden paylaşacağız.

İyi forumlar.

18. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

9 kısıyız 18 gözle beklemedeyiz :D hadi bakalım

dogukancobn bunu beğendi.
  19. Bu saatten sonra reset gelsede çok birşey ifade etmez benim için haftasonu gg indirimi bitiyor, indirim paketi boşuna sayıyor, ömrümden giden zamanı saymıyorum bile. Kesinlikle burada modaratörleri ya da tr yetkililerini suçlamıyorum genel merkezin hatası biliyoruz ama görevli modaratörler almanyayla neler konuşuyo? ne olcak böyle? herşey biraz daha açık olsa daha iyi olurmuş gibi. Artık net bir açıklama yapılması gerekiyor almanyadan bunu bekliyoruz. Oyunu bırakmayı düşünen bir çok arkadaşım var ve benim içinde mantıklı gelmeye başladı bu fikir. Biraz uzun oldu okuyan arkadaşlar vaktinizi çaldıysam affola.

IIMuncuRII bunu beğendi.