Destek reset ilenerelr değişti açılklayın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a arkadaşlar 15-20 daki öncereset atıldı bunun ne dğişiklik oldu söyler misiniz ayrınca bir sürü sorun şikayet var
    1:lazerler daha fazla miss vuruyo
    2:beslemeleri kalkana etkisi olmuyo
    3:5-3 4 bateri gelmiş
    yenilikler bunlarmı şimdi :(
    LÜTFEN AÇIKLAYIN!!!

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Benim hasar ve miss olayında değişiklik yok sadece kalkanım düştü ama 4 battleray var 5-3 te

3. KARDEŞ SENİN KONUNU GÖRDÜM ORDAN YAZDIM

4. YILDIZ06

YILDIZ06 User

benim kalkan düştü lazerlerde miss vuruyor(pilot profilinde ayarcı 5/5 di sanırım kalkanın azalması hasarın miss vurması argeyi saymamasından)

5. cücücüm

cücücüm User

Resetten öncesine nazaran en az %50 miss geçiyor lazerler ya da roketler, konu arge ile ilgili bir konu olabilir. Eğer öyleyse kalkanlardaki düşüşün sebebi bu olabilir. Umarım bu geçen zaman güçlendiricilerimize eklenir.

6. oyle bıse olsa gemınn darbesı neden dusmuyo

7. Bonus

Bonus Guest

Merhaba,

Son resette beklenmeyen bir sorun oluştu, bu nedenle kalkan puanlarında bir tutarsızlık söz konusu. Merkez durumdan haberdar ancak henüz çözümü bulunamadı, en kısa sürede sorun düzeltilecektir.

Battleray konusunda sorun yok, yenilik olarak 4 battleray geldi, bu andan itibaren 5-3 haritasında 4 adet battleray bulunacak ve bilgilendirme Resmi Duyurular bölümünde paylaşılacak en kısa sürede.

İyi forumlar

8. bari bu hatanızdan dolayı hediye felan verseniz bu ne ya günde 600 enerji basıyodum bugün resete kadar okulda olunca 50 enerji anca basdım en azından bir kapıyı açık olarak hediye verirsiniz(kappa olsa daha iyi)

9. Bonus

Bonus Guest

Merhaba,

Hata bizden kaynaklanan bir hata değil, güncellemeden sonra oluşan teknik bir arızadır. Hediye verilmesi söz konusu değildir.

İyi Forumlar

10. eger siz oyun veri tabanını sağlam yapsaydınız oyunda problem çıkmazdı az online oyun oynamadık bilmiomuşuz gibide konuşmamanızı tavsiye ederim

11. Bonus

Bonus Guest

Merhaba,

Veri tabanı bize ait değil Almandaki merkez ilgileniyor bu konularla, ayrıca bizde yeteri kadar online oyun oynadık, her oyunda bu tarz hatalar ve serverların bakımda olduğu süreler oluyor. Bu konuda yapılabilecek bir şey yok malesef.

Konuya gerekli cevap verilmiştir, konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.