Reset Saati Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve My-Memorys-Remains tarafından 31 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar reset saati 7.30 mu oldu artık bilgisi olan var mı? öyleyse bugun kaçta reset geldi?

2. Anladığım kadarıyla global serverlerde 1 saat geriye alınmış saat tr saatiyle 2 saat ilerideyiz

My-Memorys-Remains bunu beğendi.
  3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Reset Türkiye Saatleri itibari ile 6:30 da gelmiştir. TR Reset saatlerinde herhangi bir değişiklik yoktur.

İyi Forumlar.

4. bugün kaçta geldi peki reset

5. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

TSİ 6:30 olması gerekiyor. Standart bir sunucu reset durumudur. Değişiklik olmuş ise gözden kaçmış olabilir. Dikkat eden oyunucularımız belirtebilir.

6. yaz ve kış saati uygulaması değişikliğinde bzm sunucular almanyada olduğundan onların saat değişikliği ile değişiyordu eskiden şimdi nasıl bilmiyorum

7. kaptan34

Almanyada değişiklik oldu ancak bizim sunucular halen sabit olması gerekiyor.

8. Modum tr serverlerinde sıkıntı yok zaten global serverlerde sıkıntı var Şeyi merak ediyoruz önceden capital find almanya saatine göre 15.30 17.30 arası çıkıyordu bu tr saati ile 16.30 18.30 oluyordu Şimdi almanya saati bir saat geri alındığı için global serverlerde saat 2 iken türkiyede saat 4 oluyor.

Sizce capital find saatleri 1 saat geri alınmışmıdır yoksa yine almanya saatine göre 15.30 mu tam anlayamadım mesela eski sistemde 15.30 türkıiye saati ile 16.30 du şimdi bu durumda almanya saatine göre 15.30 türkıiye saatin ile 17.30 da mı başlıyor olması gerekiyor umarım anlatabilmişimdir derdi mi

9. evet bende bunu anlamaya calısıyorum ama 3 saat beklemyede üşeniyorum

tahir_47 ve Dontforgetme bunu beğendi.
  10. tahir_47

tahir_47 User

oyun içi saate bakarak daha rahat anlaşılabilir. örnek veriyorum; daha önce find'i seyir defterine göre saat kaçta kestiysen yine seyir defterine göre (oyun saati) göre takip edebilirsin

11. Oil ciler belli oluyor :D

12. kaptan34

Evet evet :D sorun buradan çözülmüş oldu :D

polatalemdar311 bunu beğendi.
  13. Ben kendi adima konuşayım oilci değilim :) Daha çok 50k Uriciyim :)

My-Memorys-Remains ve kaptan34 bunu beğendi.
  14. [​IMG]
    Eve kapanmışken npc kovalamak gibisi yoktu :D

15. kaptan34

Bana hiç fark etmez :D Oil Uri ikisi de olur :D
    Bence spoiler hak ediyoruz :eek:

16. pek npc bekleyen yok oil için herkes 50k uri kazanmaya çalışıyor

Dontforgetme bunu beğendi.
  17. Yine kendi adıma konuşuyorum 6k dan fazla oilim olduğu için pek oil ihtiyacım yok :)

18. kaptan34

Birileri hava atıyor..
    neyse.png

19. Geliştirmelerin ne durumda?

6 bin çok iyi ;)

O ne yaw test serveride açık değil ki oradan mı attın diyeyim resmi bu nedir (shock)

20. kaptan34

Oil işte aaa :D

polatalemdar311 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.