Reset Saati Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve My-Memorys-Remains tarafından 31 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Admin gemisine girebiliyor musunuz :)

Diğer türlü nerdeyse imkansız ilk defa bu kadar oil olan gördüm :D :D :D

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

İmkansızı da başarıyoruz çok şükür :D

3. Birileri admin gemilerinden fotoğraf atiyor :D :p

Ama benimkisi admin gemisi değil :D

Oyuna 2 sene önce oil paketi ile uri gelmişti ben de o siralarda yeni başlamıştım en yüksek uri miktarina 900 oil veriyordu o paketten 2-3 sene önce 3 tane falan çekmiştim Zaten oradan bi 2-3k oil kazanmıştım..

Daha sonra şu yeni geliştirme sistemi oyuna dahil edildiğinde yaklaşık 1000 den fazla karantina döndüm oradan da 1-2 k kastım..

Etkinlikti özel yaratığı derken aslında şuanki miktardan daha fazla oil miktarina sahiptim...

Fakat keresiydi modülleriydi tasarımlarıydi gelişimlerdi derken baya oil harcadım...Şuan güncel oil miktarim 3 bin :D

Ama tüm bu harcamaları yapmasaydım şuan 6 binlerde birşeydi :D Yinede 3 bin bu kadar harcama yapmış birine çok bence :D

Bu arada geliştirmelerin herşey 16 seviye pro lazerleri ise 18.Seviyeye yükseltilmekte :)

4. kaptan34

Gemi benim gemim aaa :D
    Eskiden çok paket alıyordum bende. Yenilikleri anında yakalamayı seven birisiyim. Şimdi pek zaman olmadığı için bakmıyorum..:(

Dontforgetme bunu beğendi.
  5. aslında cevap çok basit ben reset saatiyle npc saatlerininde değişitiğine eminim reset 7.30daysa herşeyin süresi uzuyor 1 saat sabah resetine denk gelirseniz kaçta olduğunu bilgilendirir msnz?
    ben aksamüstü bekledım az 18.00da tuttum o yüzden değiştimi saatler emin değilim ya 16.30 - 18.30 ya 17.30 -19.30 arası oluyo benım beklediğim saat 2snin de ortasında çıktı o yüzden emin olamadım :D

Dontforgetme bunu beğendi.
  6. Herşey birbirine karıştı :( Global da oynayanlar için tam emin olmak için 4 saat beklemek gerekiyor eğer 16.30 da direkt doğarsa anlarızkıi yaratık saatleride geri alınmış...

Ama direkt 16.30 da doğması da şansss o kadar bekledim yaratıkları sadece 2 kere falan diretk saatin de doğdu :)

My-Memorys-Remains bunu beğendi.
  7. benim söylediğim saat aralığı tr saatleri için :) global hakkında pek bilgim yok malesef

8. Dostum o zaman kendni boşa yoruyor ve üzüyorsun türk serverinde oynuyorsan :) Türk serverlerinde saat değişimi olmadı kaldığın yerden devam edebilirsin biz burada 2 sayfadir global sunucu diye çırpınıyoruz :)

My-Memorys-Remains bunu beğendi.
  9. :) anladım hocam
    Diğer arkadaşlarda sıkıntılarını çözmüş ise konu kapatılabilir

Son düzenlenen: 3 Kasım 2021
  10. kaptan34

Merhaba,

Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir. Konu sürecini idare ettiğiniz için tekrardan teşekkürler..

İyi Forumlar Dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.