reset sonra donmalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 17 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugün sanbahki resetten sonra oyun sürekli donuyor takılıyor sürekli bağlantı kesiliyor internet hızı iyi bilg. çok çok yeterli çerezler geçmiş falan filan hpsi tamam restten önce düzgündü şimdi sürekli bağlantı kesiliyor oyun takılıyor bi çare?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyundan kaynaklanan bir sorun olabilir . Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı ? Bir öğrenelim.

Lütfen Oynadığınız sunucuyu yazarmısınız.

Ayrıca Temel Çözüm Yöntemlerini bir deneyin ; Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler

Keyifli Forumlar

3. Bende her zamanki gibi değişiklik yok ama 1 hafta önce oyun iyiydi o zaman bozuldu zaten.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sorun hala devam ediyor mu acaba ? Geri dönüş yapabilirseniz sevinirim.

Keyifli Forumlar

5. sorun dünden beri var ve hala var dün kappada bir canım gitti bugün nerdeyse ikinci gidecekti de son anda donma geçti kurtardım kendimi kapıdan çıktım ve şimdi girmeye korkuyorum 5 defada kendiliğinden oyundan düştüm

kapıı yapamıyorum cubi kesemiyorum varsa bi sorun sçyleyin dülinceye kadar girmeyelim

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz , Konuyu merkeze ileteceğiz

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.