Reset sonrası oyuna girmeme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .SİHİRBaZ. tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar sizlerden ricam oyuna resetten sonra giremeyen arkadaşlar sorunlarınızı bu başlık altından yazınız. Ayrı şekilde başlık açanlar gereken şekilde uyarılacaktır.

Keyifli Forumlar

_01_ bunu beğendi.
  2. elektro

elektro User

demek giremicez :)

3. ya yüzde 50 şeref boşa gidiyo giremiyoruz oyuna yapıcağınız işe bakya o kadar para veriyoruz oyuna giremiyoz

4. başla yazısı gelmiyor geçen sefer olduğu gibi yine ne olduda giremiyoruz

porsukcan32 bunu beğendi.
  5. ben oyundayım

6. sihirbaz modun girişte problem var onu biliyorsunuz ne yapacağımızı söyleyin bekleyelim mi ne yapalım ? :)

7. Nasıl Oyuna Gircez ??

8. _01_

_01_ User

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar oyunuza girebilmeniz için şuan araştırma yapıyorum nasıl gireceğinize dair bulur bulur en kısa zamanda sizlere sorunun nedenini açıklayacağım.

Keyifli Forumlar

10. _01_

_01_ User

bende giremiyorum.

11. Uzay sistemi yukleniyor....

12. ZOMBİARI

ZOMBİARI User

tamda vegayı dizmiştim yeşilyolu kescektim yav

13. jackpot günüde oldu bu sorun resette de aynı şekilde oldu ben bugün para yatırmadım ama yatırdım diyelim şeref için nolcaktı? boşa gidecekti yaptığınız haksızlık sizin ben iftar etkinliğinede gittiğimde kuponum geçersiz çıkmıştı support beni 1 ay boyunca oyaladı en sonunda zamanı geçti dedi.Son zamanlarda Bigpoint'in yaptıkları hiç hoşuma gitmiyor söyleyim.

14. yaw çıkış yapmamıştım ben biraz bekleyim bağlana bastım bağlandı sonra çıkıp 5-2deki hangarıma gireyim de 5-3 e gideyim dedim ah keşke 1-1 e gidip ordan gitseydim :)

15. FASTRAC

FASTRAC User

Yine aynı yine girmiyor oyuna al güçlendiricileri faydalanmak iste haftalık güçlendiricilerden ama oyuna gireme adaletmi şimdi bu ...

16. rutin reset olduğuna emin misiniz fm ler

17. aborjin14

aborjin14 User

:((( bende giremiyorum

18. ..EMYRS..

..EMYRS.. User

oyuna giremiyorum üstelik kapıda iken reset geldi hakkımız gitti telafisi gelecek mi acaba

19. EMYRS supporta yaz

20. oyuna bağlantı yok chat adminleri yazmışlar low kapısı kapanıyormuş modlarım doğrumudur ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.