Reset sonrası oyuna girmeme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .SİHİRBaZ. tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iEmre

iEmre User

Çerezi Sildim Modemi resetledim hala bir şey yok ortada ????? pc yide formatlayayım mı elim değmişken modum ? ttnet i arayıp arıza tespitde bildirebilirim ?

2. nedeni bi bulanamadı gitti banlayın alayını oyunu bitirin gitsin

3. modum girmiyor. %25i doluyor öyle kalıyor. [​IMG]

4. Merhaba ;

Arkadaşlar şuanda bize bildirilmiş herhangi bir şey yok. Oyuna giriş sıkıntısı başlığı altında teknik ekibe sorun bildirimi yapıldı. En kısa zaman da çözüme kavuşacaktır, sizden sadece anlayış bekliyoruz başka bir şey değil.

Keyifli Forumlar.

5. lowa gg hoş geldin 4-5 :))

6. Bugün perşembe beni yani "polat alemdar"311 i izleyin :)

Şaka bir yana artık 2-3 saat oyuna giremeyeceğiz sanırım geçen sefer ki gibi.

Allah'tan bugün Lf4 günü değil :D

7. ..EMYRS..

..EMYRS.. User

supporta bildirdim ama bu mail hesabım eski ve şifresini hatırlamıyorum bi dönüş olursa da ordan öğrenemıcem

8. bize bildirilmiş bir şey yok derken sorunun farkındamı değiller anlamış değilim online oynanan bir sorun sorun baş gösterdiğinde bir yetkilinin açıklama yapması gerekir. onbinlerce insan bu oyuna para yatırıyor acaba bizi kaale almıyorlardamı açıklama gereği duymuyorlar.yoksa bu oyunla ilgilenme işini diğer işlerinden kalan zamandamı yapıyorlarda farkında değiller.

9. Biz hep anlayisli olalim zaten

10. coder545

coder545 User

ingiliz forumuna gore yarin hitac cikicak , hitac normal zamanda oyunu cokertiyo simdi cikinca hic giremeyiz umarim ertelenir

11. bence bunca rahatsızlıktan sonra oyuna güzel bir etkinlik getirilse cok güzel olur oyundan soğutmayın

12. iEmre

iEmre User

aman kardesim dur hic bisi yokken resetle oyuna giremedik bide etkinlik aktif olursa bu hafta darkorbit i unut :D

polatalemdar311 bunu beğendi.
  13. Bu nedir çözebilmiş değilim bir sürü para yatırıyoruz oyuna jpada da oyuna giremedik onca aldığımız güçlendirici bastığımız ggler boşa gitti. Şimdi de şeref haftası yine para yatırdık güçlendirici aldık ama oyuna giremiyoruz nedir bu ya acilen çözün şu sorunu. Burda emek ve para harcıyoruz keyfini mi bekleyeceğiz büyük adminlerinizin ?

14. olunca söyleyinde girek :)

15. yapamıyorsanız atmayın şu
    reseti

16. oyunu 1 hafta adam akıllı bakıma alın 1 sene düzgün calıssın yeter ben beklemeye razıyım valla

17. geçen hafta jpa ya girmek oyuna para yatırdık oyuna gece 22 40 ta girebildik jpa gitti şimdi reset geldi yüzde 50 şeref aldık oyuna giremiyoruz nasıl iştir bu hiç ilgilenen yok açıklama yapan yok.bişey sorulduğunda chat lerde hiç hoş olmayan üsluplarla konuşan admin cm çok.tr sorumlusu admin oyuna girememelere oyunculara ters konuşan cm ve adminlere bi çözüm bulun artık.jpa ya giremiyoruz oyuna giremediğimizden türk lerin hakkınıda koruyun jpa yı birazda türkler kazansın paralarımızda oyuna girememekten boşa gitmesin yazıktır

_PATHFİNDER_FAİR bunu beğendi.
  18. Yav katlayıcı aldık gg ve üri kasalım oyuna almıyorsunuz

19. gene noldu bu oyuna.su sorunları halledin artık.acıklama zahmetinde bile bulunmuyosunuz

20. oyuna giremiyorum neden acaba

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.