Reset ve terör kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~~PARDUS~~ tarafından 28 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Merhaba,

Reset atıldı ve terör kapısındaydım şuan hesabıma giremiyorum...Ne zaman düzelir?

2. WolfWar

WolfWar User

Ban yemişsindir belki geçmiş olsun.

3. MAÇA(AS)

MAÇA(AS) User

Biraz sonra tekrar dene bağlanmayı farklı tarayıcılardan falan dene :)

4. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

Ban yemek için bot kullanman gerek öyle uğursuz uğursuz konuşmayacaksın, farklı tarayıcıdan değil sorun oyunun kendisinde bence...sabah girerkende saçma sapan uyarılar verdi...

5. MAÇA(AS)

MAÇA(AS) User

reset oyunda 1 kaç sorun olduğu için gelmiş arkadaşlar kafanıza takmayın :)

6. WolfWar

WolfWar User

Kaza ilen ban alan kişiler çok sen beni burada yanlış yanladın ama neyse.

7. Reset atılıyor ve reset ten sonra oyuna giriş yapılamıyor bari oyuncuları bilgilendirsinler neden oldugunu

8. eray

eray User

Ben tekrar hemen geri girebildim.Kapıda da npc ler kaldığı gibi geldi patlamamıştım.Bazen bende de olabiliyor girilmiyor genelde bu sorun tarayıcıyı değiştirince düzeliyor.

9. MAÇA(AS)

MAÇA(AS) User

Tarayıcı değiştirmek hoştur olmadı geçmişi temizle çerezleri sil al sana kral oyun D:

WolfWar bunu beğendi.
  10. SORRYAGA

SORRYAGA User

Reset atıldıktan sonra tekrar bağlan deme.Oyun ekranını kapat diğer sayfada başlaya tıklayıp öyle gir oyuna.Arkadaşların dediği gibi çerezleri temizle olmadı farklı tarayıcıdan gir.Bende bir kere kapıdayken reset geldi yaratıkları köşeye yollamıştım.Resetten sonra oyuna girdiğimde hala kapıdaydım ama en son vave tekrardan başlamıştı.Sende de muhtemelen öyle olur...

11. Merhaba ,

Reset atıldıktan sonra bir süre giriş yapılamıyor. Biraz bekleyip daha sonra deneyebilirsiniz. Ayrıca sunuculara reset atılacağı bilgisi oyun erkanının üst orta kısmında belirtiliyor. Bir yerden sonra da geri sayım çıkıyor. Oyun esnasında farketmemiş olabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.